Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
fajn zadekaš pa daš v košaro pa mraz sploh ne pride do njega. pa naš tud več spi če sva uzuni, noter pa sam po 20 minut

. ponavadi zaspi šele tam nekje po 11. bomo vidli kako bo ponoči...a se vam lahko malo pohvalim: razen prvega tedna, ponoči nismo še nikoli ustajali za jest. naša čebelica prespi celo noč skoraj od začetka
. zdaj morem pa pazit, da se ne bom zarekla, pa bo danes kaj, ko je šla tako hitro spat
!
ampak tudi pri nas se stvari počasi postavljajo na prave tire in mislim da bo sedaj malo več časa tudi za RR.
je pa priden jedec. Moja je stara 2 meseca in 5 dni, pa ima šele cca 4400 g. Res da je imela ob rojstvu 2800g in je padla po rojstvu na 2550 g. Koliko je bil pa težak ob rojstvu? Mene mal skrbi, da mi premal poje. Sploh zdej k je mal bolna poje še manj kot običajno.
!!!Ko sem jaz živčna je še ona, pol pa jo v postlco počim, pa včasih zaspi (danes npr. je), včasih še jo po pet krat na joško dam. Sploh je ne morem pogruntat. Pri prvi sploh ni blo težav, sem jo dala v postlco in je spala, tota srakica pa kar nekaj,... Kolko vam pa kaj čez dan spijo? Naša na sprhodu dve uri pa še mogpče doma za kakih dvajst minut pol ure če mamo srečo! Res pa je da je čez noč kar pridna, spi od 21., 22. pa do 8ih-8.30. danes je npr spala do 9.30, samo je ob petih nekaj mrdala, jo je napenjalo se je ob sedmih končno posračkala (jaz vmes nisem niti podrazno spala) se je napokala, ob 8ih spet neki mrdeci in je še naprej zadremuckala. Jaz pa morala vstat zaradi starejše