3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - zakaj je pa med dojenjem bolj važno da ne dojiš, kot med nosečnostjo - pa nič ne provociram, samo jaz bi rekla, da je v nosečnosti bolj škodljivo kot med dojenjem Po škatli do škatli in pol na dan ti bo vsak zdr. rekel, da je boljše za nosečnico, če samo zelo zmanjša kot da čist prekine, ker je drugače šok za telo. Jaz sem pri Lanu zmanjšala do čik na dan, ko sem rodila mi ni pasalo in ko sem dojila mi je smrdelo in nisem imela srca da bi se smrdeča po čiku vlegla zraven dojenčka. Pa tudi nikotim vpliva na količino in okus mleka. Tist en čik na dan mu pa tudi slučajno ni škodoval, nobenega zastoja v rasti ni bilo, kvečjemu kontra. Sem pa sama pomislila, če je kaj vplivalo na bronhiolitise, pa so moževi nečaki tudi imeli same bronhiolitise, pljučnice in celo astmo imajo v družini, pa noben čika povohal ni, tako da ne bi rekla da je to vzrok. lepo te prosim, ne ga srat... jaz nisem nikol kadila, evo pa kaj imam, mali ima vseeno probleme... ... drugače pa, brez zamere, najhujši nasprotniki kadilcev so oni, ki so nekoč kadili ko turki... moj mož je med njimi, 18 let je kadil po 3 škatlice na dan, potem nehal, zdaj pa zna tako zatežit, da je joj... jaz nisem nikoli bila tako zoprna glede tega, kot je on zdaj...
|