|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 10:36:59   
Cuketa
Nas mali ima 4 meseca in pol.Pocasi smo mu zaceli dodajat 1x na dan zribano sadje.Vem da je mogoce prehitro ampak se meni ne zdi:) Zanima pa me,kolko naj mu dam oziroma koliksna kolicina je dovolj za en obrok-ali naj mu dajam dokler hoce?Zaenkreat mu zribamo po pol jabolke,zadnjic smo mu dali tudi malo banane. Katero sadje,hrano pa mu lahko dajam (tudi breskve)?
Zahvaljujem se vam za pomoc pa prav lepo pozdravljam:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 10:42:07   
Mina1
Naš prvi je takle čas že jedel banano, nariban jabolček in breskvo. Čeprav pravijo, da je breskev alergen, no, pri našemu je bilo vse o.k.

Ja koliko ti pa mali poje? Ker mojemu drugemu piškotku, staremu 4. mesece sedaj počasi isto dodajam. Zaenkrat je pojedel cca 1,5 male žličke banane. Sicer pa vem, da gre tole bolj počasi.

No, mi smo drugače na adaptiranem mleku in je slabše jedel, zato tole dodajanje sadja.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 11:29:51   
Magi*
mene pa bolj zanima, kako naj tamalo pripravim, da bi sploh kaj dol spravila. nič ji ni všeč, razen joške seveda. a to pomeni, da bom do konca porodniške pa gosto hrano "uvajala":zmeden:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 11:58:11   
Cuketa
Sej bomo danes tudi breskvico probali,ker jih imamo veliko domacih:) Kaj pa cesnje,sej sokca smo tudi ze dali pa se je tako oblizoval,zlati:metulj: Kako pa mislis 1,5 zlicke?Mi mu zribamo cirka polovicko jabolke,mislis da je prevec?ampak fora je v tem da on bi se kar naprej to jedu in zacne cvilit,potem pa ko slisi kako zlicka udarja po loncku (kjer je ponavadi hrana) kar utihne:)- prava zabava:) Drugace se pa tudi mi se vedno dojimo in ponavadi ko poje sadje in gre na josko kar zaspi.Kako pa z zelenjavo a ze dajate katero?Kkao pa s pijaco oziroma cajem,v taksni vrocini verjetno tudi oni potrebujejo tekocino-koliko?!Joj,tolko vprasanj imam,sm prav neizkusena:(( se dobro da se lahko o tem vsaj na tem portalu lahko pogovarjamo.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 11:59:47   
Cuketa
Magi dej ji malcek pred usteka pa bos vidla da bo polizala in potem bo hotla zmeraj vec.Ceprav je po mojem ful odvisno od otroka eni prej eni kasneje...

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoc-hrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.6.2005 17:41:56   
Magi*
oh Cuketa, smo ji dali, da bi polizala, pa na prstu, da bi polizala...ona vsa vesela ustka odpre, potem pa grimasa in vse ven spljune in potem za noben dnar noče več ust odpret:zmeden: pa sem ji sama pripravila hrano, pa sem kupila kašice, pa žitne kašice za zvečer...NIČ. mogoče še ni pravi trenutek zanjo.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?