|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
9.1.2010 20:45:37   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

men se cveka,,sam bi mogla peglat, si večerjo nardit pa še deklarirat robo..

peglanje spusti, sej te bo počakalo. Če te kaj tolaži - jaz mam en ful ful ful velik kup za speglat. Ziher večji od tvojegauser posted image

ne tekmujta, ker je moj kup ziher večji user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 20:46:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 20:47:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 20:47:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 20:49:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.1.2010 20:55:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

moja je recimo danes vstala ob 9h, šla na spanje ob 13h, spala do skoraj 15h, ob 19.30 sem jo nesla v posteljo, ob 30h je spala...

ko je vrtec..vstane ob 8h, imajo spanje ob 12h, spi do 14h in gre zvečer spat med 19h in 19.30h

sam je pa res da ni minute pri miru ko je pokonci..ne beremo knjigic, ne gledamo risank, rišemo tudi stoje in sede in iz enega stola na drugega....

ja, vidiš, naša pa je ful umirjena. Zgleda da bo to to. En dan bom prav poskusla, da se znori do amena. Bomo vidli pol, kdo ne bo hotel spat.

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3831
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 20:56:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.1.2010 20:59:56   
glugluglu
naš Tian pa uživa na snegu ne toliko na sankah kot v hoji po snegu in metanju v sneguser posted image

Mene pa bolj bolijo noge sedaj pri tem smučanju, ker imam noge bolj pokrčene se mi zdi, pri sulicah si pa lahko malo pogulfal in bolj pokonci smučal, ali imam pa sedaj tolk slabšo kondicijo. Res pa je, da zavijanje je pa malo lažje.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:00:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.1.2010 21:08:09   
rovar_ka
bi si kopel naredila in se relaksirala, pa nimam baneuser posted image

Nič bejbe, grem jaz pred tv, moj filmski lover me že čakauser posted image

bye bye

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:09:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.1.2010 21:09:40   
metuljcek321
ga. Tuširankova is back ...

zimska user posted image

pajkice + škornji, gor tunika/dolga majčka/brezrokavnik, ... - yes, please --> meni je to d best, ej. Kar naprej imam to kombinacijo, pa 3 različne pare toplejših škornjev in potem kombiniram. Meni se zdi krasno. Je pa res, da nujno rabim še kakšne pajkice & info, da jih imajo v NY ... bom čekirala, ko gre tale zima mimouser posted image

New Yorker - ej, meni so pa fajn cunjice tam. Glih ene par dni nazaj sem si kupila 2 sexy tuniki za čez pajkice, pa eno majčko - saj mislim, da sem pisala o tem. Me je pa zdaj že nekajkrat razočaral H & M, mogoče bi morala v BTC, da bi blo več izbire kot na Rudniku. Že 3x sem iskala reči, pa našla nič. PRav klump se mi je zdel. Pa ne vem, a sem imela samo smolo ali je tud tu že vse MADE IN CHINAuser posted image

pete & zima - če je suho vreme, no problem, če je plundra: thanks, but no thanks.

Aja, jaz pa rabim črn plašček - malo daljši, teliran, s pasom - kje bi to našla? Pa da se ne mečka prav nič. Any ides? HVALA!

3jemi, naj se atek drži še naprej!

zajtrk - jaz zjutraj ne jem, mi pa ful paše malica v šoli (9.30) ... je moj trebuh tko natempiran, da se začne glih takrat oglašat in prosit za hranouser posted image  Sem pa včeraj opazila, da sem shujšala ta teden - je blo precej bolj aktivno kot decembra, ko sem bila na bolniški in boga, boga, večinoma v vodoravnem položaju (op. tu žal ni mišljeno nič kaj seksualnegauser posted image  ... za razliko od januarjauser posted image , k sva tud midva sklenila mal dvignit julijsko povprečjeuser posted image ) ... anyway ... no good, no good ...

hd, kako gredo priprave na sejem? Te kaj ščipa v trebuhu - butterflies in your stomach?user posted image  user posted image  user posted image

čebljanje - ej, to je tko različno ... eni prej, drugi kasnej ... v končni fazi bodo vsi govorili, še želeli si bomo, da bi en majčkeno kdaj utihnili - he, he. Danes je bila pri nas beseda dneva: "Ov, ov, ov" - lajanje psa ... potem pa še "mijav, mijav" ... smo bli živalsko razpoloženi. Tud na obiskih je čist ponorela, k je zagledala pred hišo psa (umetnega - tistega za gugat, ampak izgledal je very real), pa je tekla proti njemu in: "Ov, ov, ov, ov" - prisežem, ad se je kar mal premaknil, k je kot furija šibala & ga začela po smrču božatuser posted image  user posted image  user posted image

WC školjka - zaprta at all times ... odkar je notri poletela dudi & šla na en kratek swim, mora biti nujno closeduser posted image  Če se slučajno zgodi, da kdo od naju pozabi dat dol pokrov, potem Anja začne z: "Oooo, ooo, oooo" in debelo gleda ter začne s prstom kazat notri ... komedije na kvadrat ...

populis, upam, da boš kmalu spet bp in se bosta s tvojim lahko sladkala z jagodami.

Brin, drži se!

neboglasnica - eni so norci, ej ... tkole sanke zadaj namontirane ... ajme, ajme ... potem se pa kaj zgodi ... grrrrr ... kako omladinci? Uživajo na snegu?

mirjam, iiiii, kakšna corteka sta Ana in Jakob! Prva klasa. Imejte se krasno & špasno še naprej, berem, da vse laufa tko kot morauser posted image

populis, user posted image  za vročino, user posted image  za pitje iz plastenke.

Almera, je pa dogajalo ... Opa - me je nasmejalo --- pa thank God, da je bil padec blage sorteuser posted image  Uboga mami! Te razmere so res smotane in mimogrede človek pade ... pri nas v šoli so sodelavke tudi pikirale na tazadnjo kot po tekočem traku .. kar naprej je treba bit previden, ja.

rovarka, men se skeglja, če bi bla malečka tko doglo pokonci ... do 23-ih še jaz komaj zdržim, ej. Uf, uf, mora bit ornk tempo. Ampak ima pa čist drug ritem, to pa tud vidim. Mi smo 19.00-7.00 type, tko da mi je to prešlo v kri & nam vsem paše sto na uro, priznam ... naj traja, traja in traja ... naša pade dol okoli 11.30 za dnevni lepotni dremež, zvečer je pa ob sedmih adijo ... za novo leto se ji je nekaj ritem razmontiral za ene par dni, ampak je zdaj back to normaluser posted image

flower, oujeee! To pa ni kar tko ... se pravi, da je tudi zame (če se mi kdaj morda zahoče) še nekje upanje ... meni smučanje sploh ni ... at all ... sem tko panična, ker gre vse tkooooo hitr & je tkoooooo strmo, da sem sam za opazovanje ostalih. Morajo vsi vzet dan več dopusta, če me hočejo spremljat do doluser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3837
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:10:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:10:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3839
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3840
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:14:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:18:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3842
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:19:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:19:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3844
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:20:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:20:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3846
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:23:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3847
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:25:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:25:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3849
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 21:28:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?