metuljcek321
|
ga. Tuširankova is back ... zimska pajkice + škornji, gor tunika/dolga majčka/brezrokavnik, ... - yes, please --> meni je to d best, ej. Kar naprej imam to kombinacijo, pa 3 različne pare toplejših škornjev in potem kombiniram. Meni se zdi krasno. Je pa res, da nujno rabim še kakšne pajkice & info, da jih imajo v NY ... bom čekirala, ko gre tale zima mimo New Yorker - ej, meni so pa fajn cunjice tam. Glih ene par dni nazaj sem si kupila 2 sexy tuniki za čez pajkice, pa eno majčko - saj mislim, da sem pisala o tem. Me je pa zdaj že nekajkrat razočaral H & M, mogoče bi morala v BTC, da bi blo več izbire kot na Rudniku. Že 3x sem iskala reči, pa našla nič. PRav klump se mi je zdel. Pa ne vem, a sem imela samo smolo ali je tud tu že vse MADE IN CHINA pete & zima - če je suho vreme, no problem, če je plundra: thanks, but no thanks. Aja, jaz pa rabim črn plašček - malo daljši, teliran, s pasom - kje bi to našla? Pa da se ne mečka prav nič. Any ides? HVALA! 3jemi, naj se atek drži še naprej! zajtrk - jaz zjutraj ne jem, mi pa ful paše malica v šoli (9.30) ... je moj trebuh tko natempiran, da se začne glih takrat oglašat in prosit za hrano Sem pa včeraj opazila, da sem shujšala ta teden - je blo precej bolj aktivno kot decembra, ko sem bila na bolniški in boga, boga, večinoma v vodoravnem položaju (op. tu žal ni mišljeno nič kaj seksualnega ... za razliko od januarja , k sva tud midva sklenila mal dvignit julijsko povprečje ) ... anyway ... no good, no good ... hd, kako gredo priprave na sejem? Te kaj ščipa v trebuhu - butterflies in your stomach? čebljanje - ej, to je tko različno ... eni prej, drugi kasnej ... v končni fazi bodo vsi govorili, še želeli si bomo, da bi en majčkeno kdaj utihnili - he, he. Danes je bila pri nas beseda dneva: "Ov, ov, ov" - lajanje psa ... potem pa še "mijav, mijav" ... smo bli živalsko razpoloženi. Tud na obiskih je čist ponorela, k je zagledala pred hišo psa (umetnega - tistega za gugat, ampak izgledal je very real), pa je tekla proti njemu in: "Ov, ov, ov, ov" - prisežem, ad se je kar mal premaknil, k je kot furija šibala & ga začela po smrču božat WC školjka - zaprta at all times ... odkar je notri poletela dudi & šla na en kratek swim, mora biti nujno closed Če se slučajno zgodi, da kdo od naju pozabi dat dol pokrov, potem Anja začne z: "Oooo, ooo, oooo" in debelo gleda ter začne s prstom kazat notri ... komedije na kvadrat ... populis, upam, da boš kmalu spet bp in se bosta s tvojim lahko sladkala z jagodami. Brin, drži se! neboglasnica - eni so norci, ej ... tkole sanke zadaj namontirane ... ajme, ajme ... potem se pa kaj zgodi ... grrrrr ... kako omladinci? Uživajo na snegu? mirjam, iiiii, kakšna corteka sta Ana in Jakob! Prva klasa. Imejte se krasno & špasno še naprej, berem, da vse laufa tko kot mora populis, za vročino, za pitje iz plastenke. Almera, je pa dogajalo ... Opa - me je nasmejalo --- pa thank God, da je bil padec blage sorte Uboga mami! Te razmere so res smotane in mimogrede človek pade ... pri nas v šoli so sodelavke tudi pikirale na tazadnjo kot po tekočem traku .. kar naprej je treba bit previden, ja. rovarka, men se skeglja, če bi bla malečka tko doglo pokonci ... do 23-ih še jaz komaj zdržim, ej. Uf, uf, mora bit ornk tempo. Ampak ima pa čist drug ritem, to pa tud vidim. Mi smo 19.00-7.00 type, tko da mi je to prešlo v kri & nam vsem paše sto na uro, priznam ... naj traja, traja in traja ... naša pade dol okoli 11.30 za dnevni lepotni dremež, zvečer je pa ob sedmih adijo ... za novo leto se ji je nekaj ritem razmontiral za ene par dni, ampak je zdaj back to normal flower, oujeee! To pa ni kar tko ... se pravi, da je tudi zame (če se mi kdaj morda zahoče) še nekje upanje ... meni smučanje sploh ni ... at all ... sem tko panična, ker gre vse tkooooo hitr & je tkoooooo strmo, da sem sam za opazovanje ostalih. Morajo vsi vzet dan več dopusta, če me hočejo spremljat do dol