metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ bom dala enkrat gor kak video naših dveh, da vidite kako se lovita, skrivata, kakšno je pri nas popoldne. užas. zato pa sta čist hin zvečer. tisto flaško popijeta že na pol v spanju. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma ne punce, sej drugače je fulll živahen... ni umirjen... ko je na nogah, teka sem in tja, se meče, zaletava, skače, ne zdrži pet sekund na enem mestu... kriči, poje, pleše... res ni da ni... je živ kot poper... ni tisto, da bi sedel na tla in se igral, o ne... ampak ko pa ga nekam daš, ali v posteljico ali stolček pa lepo sedi, se igra, opazuje. ej, mislim, da so pri teh letih vsi kot eni mali poprčki živi, migotajoči, gomazeči, tekajoči a se spomnite Anje, k smo se dobivale na začetku - k je skoraj vedno dremuckala in se predajala sladkim sanjam ... me je potem že kar skrbelo, k je tolk spala ... no, zdaj je to čist kontra ... ko je pokonci, je akcija na polno ... mora dogajat, niti sekunde ni pri miru, šiba sem in tja & se ukvarja z vsem mogočim ... tko je ... čist drugače kot prej, k si jo posadil na puzzle, pa se je tam pri miru igrala tud po uro skupaj ... ampak je zdaj fletno, ful fletno ...