Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 11.1.2010 17:58:14
Mašinka
NUJNO iščem skibucke št. 30-31 za fanta! Bila že v vseh možnih trgovinah (Hervis, Intersport, Sport 2000, Thomas Sport, ipd.) v Ljubljani, pa nikjer ni več te številke. Tudi robe baje nikjer več ne dobijo, dokler so še razprodaje... Mi pa jih rabimo do konca tedna Kakšen namig?
RE: Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 12.1.2010 12:28:36
Nikica
Naroči na superge.si, rok dostave je, vsaj tako piše, 2 dneva. Drugače pa smo bili tudi mi včeraj po športnih trgovinah iskali bucke (štev. 30), pa sem ugotovila, da ponavadi prodajajo bucke dve številki skupaj (29-30 in 31-32). Sinu so bile recimo 29-30 premajhne, imeli so jih v Tomas sportu v City parku. Mogoče bodo pa tvojemu prav...
RE: Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 12.1.2010 13:50:10
RAKICA2007
Jaz sem jih iskala v soboto kot nora, in sicer številko 24... našla sicer v Sport 2000, imeli pa so samo to številko
Drugače pa v Daichmannu sem videla da imajo samo številke od 26-33 še na zalogi... če ti kaj prav pride, je pa fajn tud prej poklicat pa vprašat, da ne izgubljaš živcev in časa (kot jaz ) pa skačeš od trgovine do trgovine
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?