|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj?
12.1.2010 20:01:07   
Nefretiti
Danes sem bila na abraziji zaradi odmrtja ploda v 9T. To je bila moja 5. nosečnost in tretja neuspešna zaporedoma po uspešni.. Doma imam eno hčerko, pred njo pa sem imela IMN.

Pred abrazijo sem govorila z G., ampak sem bila tako objokana in obupana, da si nisem zapomnila zakaj pride do odmrtja ploda.
Govoril je o treh možnostih:
1. genetska napaka (to bodo potrdili ali ovrgli genetski testi)
2. avtoimuna reakcija (tu je baje rešitev v tabletah)
3. tega pa se ne spomnim, kaj je rekel.

Zakaj pride do tega?



< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.1.2010 11:24:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAKAJ?!
12.1.2010 21:24:41   
nadka30
nefretiti tako rada bi ti odgovorila na tvoje vprašanje, vendar niam odgovora. Pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mislim nate

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZAKAJ?!
12.1.2010 21:35:21   
pomlad08
user posted image drž se!

glede vprašanja pa ti lahko napišem le to, da pri večini ni ne 1., ne 2. točka, ampak 3. - ki pa je lahko karkol (vročina, viroza (pa mogoče sploh ne veš, da si jo imela), kakšna okvara ploda, ma tisoč stvari). jaz sem imela poleti abrazijo in sem se potem poglabljala v te vzroke, ampak nisem daleč prišla, ker je lahko milijon stvari, pa težko, da ugotoviš, kaj je bilo pri tebi, če ni kaj res očitnega (npr. s tvojo maternico, kar pa verjetno ni, glede na to, da si 1x že donosila).

srečno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZAKAJ?!
12.1.2010 22:51:08   
Najaa
Razlogov je veliko veliko in nikoli ne zveš pravega. Tudi če bodo dali plod pregledat, 100% nikoli ne bo. Pošiljam ti en velik user posted image . Razumem tvoja čustva.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZAKAJ?!
12.1.2010 23:37:38   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

težko, da ugotoviš, kaj je bilo pri tebi, če ni kaj res očitnega (npr. s tvojo maternico, kar pa verjetno ni, glede na to, da si 1x že donosila).


Jaz sem dvakrat brez problemov donosila s pregrado, veliko čez pol maternice. Našli so mi jo čisto slučajno med histeroskopijo, ki sem jo imela zaradi drugih težav. Imela sem tri spontane splave, po odstranitvi sem še enkrat donosila. Če je bil vzrok za vse tri splave v pregradu, je pa nemogoče vedeti...

Nefretiti, drži se.user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZAKAJ?!
14.1.2010 18:35:51   
Anonimen
Najprej user posted image

jaz sem imal 5x ss - in skoraj toliko vzrokov - mi je G rekla, da bi sedaj lahko napisalo študijo primera....pregrada maternice, genetska napaka, delna mola, celotna mola.... pa kljub temu, da sem izvedela vzrok za ss mi ni bilo lažje....

drži se user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZAKAJ?!
19.1.2010 9:28:59   
pikica36
tudi jaz sem prejšnji teden imela že četrit ss, pa še tudi niso ugotovili zakaj do tega prihaja, glede na to da sem že dvakrat rodila jim je še manj jasno. res pa je da imam drugega partnerja in to pripisujejo temu in moji starostiuser posted image čeprav kariotip imava oba ok.
in najverjeteje nikoli ne bomo zvedeli ZAKAJ??!user posted image

_____________________________

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZAKAJ?!
21.1.2010 21:00:37   
darchy82
Tud za mano je že 1 ss in sicer je bilo tik pred novim letom. Bila je prva nosečost in glede na to, da še nimam otrok, me je ful zaskrbelo. Šla sem k svoji g, ki mi ni znala nič pametnega povedat, potem sem šla še po drugo mnenje, zdej me pa še bolj skrbi. Druga g mi je rekla, da imam verjetno manjšo pregrado, možno je pa tudi da imam policistične jajčnike in neredno ovulacijo (preden mi je uspelo zanosit sva poskušala 8 m). Ali je možno, da imam vse našteto, ali gre samo za izločanje možnih razlogov za splav? Ful si namreč želim user posted image in bi rada čim bolj zmanjšala verjetnost da se mi vse skupaj ponovi.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZAKAJ?!
4.2.2010 13:39:37   
simonas
Tudi mene je zanimalo zakaj pride do ss, pa mi je bilo rečeno, da velikokrat niti ne najdejo pravega vzroka.

_____________________________

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.


(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ZAKAJ?!
6.2.2010 12:04:16   
bumbum
Za mano sta tudi dva SS v zadnjega pol leta.user posted image Prvič je plod odrl v 9t, ampak smo ugotovili šele v 12.t, drugič sta pa bili dve prazni gestacijski vrečki. Zakajuser posted image ...Bog ve... Zdaj sva dobila napotnico za genetiko...bomo videli. Dr. v bolnici(ko sem bila na čiščenju), je prepričan, da je to samo splet okoliščin....pač imava nesrečno naključje.user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ZAKAJ?!
6.2.2010 15:04:21   
Anonimen
Dvomim, da nas bo večina tukaj dejansko kdaj izvedela ZAKAJ. user posted image Za mano so v zadnjih treh letih 4 izgube. Najprej je nahal biti srček ob roku, nato dva zgodnja ss, dva tedna nazaj, pa odmrtje v 14. tednu. Bila sem že na vseh možnih preiskavah, pa v bistvu ni nobene pametne razlage za to, kar se mi dogaja. Sedaj še čakam če bo slučajno kaj pokazala genetika pri tem zadnjem plodu.



(odgovor članu bumbum)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 9:45:08   
bumbum
Anonimna, kako ob roku? A, ko bi morala že rodit???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 13:44:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Anonimna, kako ob roku? A, ko bi morala že rodit???user posted image


Ja. Kar naenkrat nisem več čutila gibov. Najprej sem mislila, da samo paničarim, pa žal nisem. user posted image

(odgovor članu bumbum)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 15:12:25   
bumbum
Anonimna user posted image user posted image , grozno mi je žal za tvojega otročka! Sploh si ne znam predstavljat, kako zelooo hudo je moralo biti. Drži se, pa naj ti res kmalu posije sonček in naj prinese zdravega user posted image ! Mamicam s tako izkušnjo kot jo imaš ti, pa to resnično iz vsega srca privoščim.......saj ne, da ostalim pa ne..Upam, da razumete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 17:40:45   
Anonimen
Res je grozno, ko imaš doma vse pripravljeno za novega člana, pa prideš iz porodnišnce brez vsega... Ko te enkrat doleti to, vse ostalo, kar se mi je še dogajalo, nima več takšne teže. Mogoče me je malenkost bolj prizadel ta zadnji dogodek, ker sem prišla že tako daleč, ko se praktično to več ne bi smelo zgoditi... Zato pa razmišljam v to smer, da vse skupaj pustim tako kot je, in odneham...

(odgovor članu bumbum)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 18:15:29   
Sanikaa
Anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem si predstavljati šok in žalost, ki sta te doletelauser posted image Upam da boš ti in ostale , ki si tako želite otroke, kmalu imele svoje štručke v objemuuser posted image
Ne odnehat nikoli!! Moja babica je po 5 ss v doba ko medicina ni bila niti m v 42 letu rodila zdravega otroka. Mojega atijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ZAKAJ?!
7.2.2010 20:39:12   
zarjica
Jaz verjamem v čudeže...tudi meni se je že zgodil, ko sem mislila, da sem magnet za vse najslabše na svetu in privlačim nase le težave in žalost. Zdaj pa pravim: nikoli ne obupati, NIKOLI! Boriti se VEDNO in DO KONCA! In nikoli ne nehati verjeti v čudeže! srečno!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?