Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tanja, Šivilja prav tako se jaz počutim... komaj čakam, da pride moj domov , da se meniva
in da mi pove kaj se mu je dogajalo... Meni se tako večinoma dnevi enaki dnevom... Zdaj imam pa še oba doma...
, dokler mi ni sčistila do konca... No, in danes je odpovedala, ker je zbolela... Pojdi čimprej, ker se te stvari samo še slabšajo. Jaz sem en teden čakal, na koncu sem pa 3 lekadole v enem dnevu vzela tako me je bolelo...
... full mi je bilo žal, da nisem mogla. Glih takrat, ko bi jaz kam šla, pride nekaj vmes... Pa Flaska, fajn je bilo na kavici... naslednjič bom brez dveh prikolic, bom imela samo eno zraven...

a se to zlo maže?
...papmpersk polno milerjevih pa malo manj samo še vseeno so bile.
, pa je bil mož tako dober, da je vstal skupaj z njim.Kok mam jaz dobrega moža. Smo ga že poskusil odvadit nočnega hranjenja, pa še ne gre. Čez dan ga pa samo enkrat dojim, zato pa ponoč vse nadoknadi.