| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 

| 

Uporabnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:11:45 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      si bo treba počasi omislit       ja ni kaj EMŠO dela svoje            a dej dej-še ni panike          nimam več 2 spredaj    , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15              pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?               .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledaš               ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnile   )       se bo on počutil tudi mlajše    ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih            bi hiter nazaj prilezel ker 15 letnice  mu nebi kuhale,prale in otroke pedenale   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:12:54 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      si bo treba počasi omislit           ja ni kaj EMŠO dela svoje                a dej dej-še ni panike              nimam več 2 spredaj        , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15                      pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?                              .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledaš                              ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnile      )       se bo on počutil tudi mlajše     ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih                          oooo sta bla pa zgodna.... pol me pa ne čudi da imata že 4               kr tko naprej            

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:13:07 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  MIHAILO         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo         MIHAILO SE JE FTRGALO ČIST                                                             Manj pisat vec delat                                    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:13:30 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem     bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim     sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                            bom jaz še na Florija pogledala                                       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:14:21 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      a vaši      še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam še                         naša daje še kar dosti stvari v usta in me sploh ne moti           pomoje dokler zobki rastejo sploh dajejo veliko v usta.... kaj te če motit sej to je normalen razvoj          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:15:17 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem   bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim   sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                    bom jaz še na Florija pogledala                                                      dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite         

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:15:48 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem     bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim     sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                            bom jaz še na Florija pogledala                                                                                dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite                       sej ne rabiš nič iskat.....    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:16:35 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      a vaši    še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam še                 naša daje še kar dosti stvari v usta in me sploh ne moti          pomoje dokler zobki rastejo sploh dajejo veliko v usta.... kaj te če motit sej to je normalen razvoj                 itak daje samo svoje igrače v usta tko da res ni panike......aja pa mizo "gricka"               

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:16:58 
				    |   
			   | 

| 

| 

TAMIKA3

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      si bo treba počasi omislit         ja ni kaj EMŠO dela svoje              a dej dej-še ni panike            nimam več 2 spredaj      , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15                  pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?                         .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledaš                         ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnile     )       se bo on počutil tudi mlajše      ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih              bi hiter nazaj prilezel ker 15 letnice  mu nebi kuhale,prale in otroke pedenale           ja to imaš prav   bi pa mogoče bile bolj za         

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.    22.3.2002 MARIN 3510g,51cm   25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm   3.8.2006 MAI 4610g,57cm   15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:17:31 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem   bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim   sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                    bom jaz še na Florija pogledala                                                      dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite                   sej ne rabiš nič iskat.....        ne pregovarjaj se,to je moja stvar!  .........a prideteeeeeeeeeeeee?    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:18:52 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      a vaši      še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam še                         naša daje še kar dosti stvari v usta in me sploh ne moti            pomoje dokler zobki rastejo sploh dajejo veliko v usta.... kaj te če motit sej to je normalen razvoj                       itak daje samo svoje igrače v usta tko da res ni panike......aja pa mizo "gricka"                                   naš tud mizo v dnevi ima rad.... pa je steklena   in pol škripa z zobmi po njej.... lumpek mali            moj mi zdle test prnese se mi zdi da bom od živčkov dobla                   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:18:52 
				    |   
			   | 

| 

| 

Urša08

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      si bo treba počasi omislit           ja ni kaj EMŠO dela svoje                a dej dej-še ni panike              nimam več 2 spredaj        , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15                      pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?                                   .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledaš                                   ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnile       )       se bo on počutil tudi mlajše        ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih                bi hiter nazaj prilezel ker 15 letnice  mu nebi kuhale,prale in otroke pedenale             ja to imaš prav   bi pa mogoče bile bolj za                                        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:19:00 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3      si bo treba počasi omislit       ja ni kaj EMŠO dela svoje            a dej dej-še ni panike          nimam več 2 spredaj    , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15              pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?               .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledaš               ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnile   )       se bo on počutil tudi mlajše    ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih            bi hiter nazaj prilezel ker 15 letnice  mu nebi kuhale,prale in otroke pedenale          ja to imaš prav   bi pa mogoče bile bolj za               a dej dej......sem prepričana da ti bolj    od tamalih-izkušnje pa to   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:19:16 
				    |   
			   | 

| 

| 

Onasiss

| 

dan...      Super dan.... jeeeeeeeee      A je jutri srečanje? V Koloseju v Lj???? Nisem na tekočem....     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:19:53 
				    |   
			   | 

| 

| 

Onasiss

| 

Eno obnovo prosim.....   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:20:27 
				    |   
			   | 

| 

| 

Urša08

| 

Katjuša jaz ne bi mogla zdržat če bi mela test doma   Me tu bomo držale pesti pa navijale           

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:20:34 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      a vaši    še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam še                 naša daje še kar dosti stvari v usta in me sploh ne moti          pomoje dokler zobki rastejo sploh dajejo veliko v usta.... kaj te če motit sej to je normalen razvoj                 itak daje samo svoje igrače v usta tko da res ni panike......aja pa mizo "gricka"                            naš tud mizo v dnevi ima rad.... pa je steklena   in pol škripa z zobmi po njej.... lumpek mali            moj mi zdle test prnese se mi zdi da bom od živčkov dobla                              naša pa lesena           navijam za +sek         

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:21:09 
				    |   
			   | 

| 

| 

Maksi1

| 

Kolumbo - kje si nabavla luči - tiste nad mizo so mi zakon. 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:21:20 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss      dan...      Super dan.... jeeeeeeeee      A je jutri srečanje? V Koloseju v Lj???? Nisem na tekočem....           me veseli da uživaš v službi         ja.....ja 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:21:59 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss      Eno obnovo prosim.....        en kup se jih je pofločkalo da bojo delali na        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:22:11 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem     bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim     sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                            bom jaz še na Florija pogledala                                                                                dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite                           sej ne rabiš nič iskat.....        ne pregovarjaj se,to je moja stvar!    .........a prideteeeeeeeeeeeee?            sem mojga klicala pa je najprej reku ne pol da se boma zmenla..... ti ne morem in obljubit   sorry    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:23:25 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Onasiss      Eno obnovo prosim.....           obnova vse delamo na še eni    in si lahko kuj na seznamu, tak da če to nočeš pazi kaj rečeš                   kak si? kak je blo?....    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:23:27 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem   bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim   sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                    bom jaz še na Florija pogledala                                                      dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite                   sej ne rabiš nič iskat.....        ne pregovarjaj se,to je moja stvar!   .........a prideteeeeeeeeeeeee?           sem mojga klicala pa je najprej reku ne pol da se boma zmenla..... ti ne morem in obljubit   sorry        ok.......pa dobita drug teden   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:23:53 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Urša08      Katjuša jaz ne bi mogla zdržat če bi mela test doma     Me tu bomo držale pesti pa navijale                           hvala sam morem še zdržat vsaj do ju3      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del   15.1.2010 16:24:30 
				    |   
			   | 

| 

| 

Katjusa

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@      IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa      IZVIRNO SPOROČILO: Jutta      Katjuša, zakaj te pa ne bo?       niti ne vem     bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enim     sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandirat                            bom jaz še na Florija pogledala                                                                                dej no,jaz grem še iskat za Florčija,vi pa pridite                           sej ne rabiš nič iskat.....        ne pregovarjaj se,to je moja stvar!     .........a prideteeeeeeeeeeeee?             sem mojga klicala pa je najprej reku ne pol da se boma zmenla..... ti ne morem in obljubit     sorry        ok.......pa dobita drug teden           ja če ne pridemo jutri bom en dan obdržala florčija doma pa se prpelemo sami 3-je    

| 

| 

| 

| 

Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
 Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Zadnje s foruma 

Kosilo med tednomMichonne RRAli kuhate med tednom?
Da, vsak dan (
70%)

Nekaj krat na teden (
23%)

Občasno kaj na hitro (
3%)

Ne, jemo zunaj (
0%)

Ne, med tednom jemo pri sorodnikih (stari starši ipd.) (
2%)

Ne, kosilo si prinesemo (iz šole, ipd.) (
2%)
Število vseh glasov: 61Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!