|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
16.1.2010 11:52:13   
Klemy82
Jst pa... hmmm... se mi danes NIČ ne da. Dobro, da sem bajto spedenala že včeraj...

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.1.2010 11:52:15   
Shorty_
jz bom pa počasi dala Niki pančkat, južna že skuhana, cunje moram dat prat...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.1.2010 11:53:59   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

A še ti spi podnevi user posted image
Moj 3-letnik še to počne sam v vrtcu,doma pa ni šans user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.1.2010 12:02:01   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: madela

ja kakor kdaj, večinoma jo kar dam in zaspi za nekje 1 urco je veliko boljše volje potem... zdj še nodija pogleda poje kosilo in ninat

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.1.2010 12:08:04   
Klemy82
user posted image ... na, zdej se mi pa spi

Jst.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.1.2010 12:10:40   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

user posted image ... na, zdej se mi pa spi

kavico si skuhaj

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.1.2010 12:11:28   
Klemy82
Shorty, sem že... pa še čaj... uf, bo že boljeuser posted image

Jst.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.1.2010 12:11:55   
madela

ja kakor kdaj, večinoma jo kar dam in zaspi za nekje 1 urco je veliko boljše volje potem... zdj še nodija pogleda poje kosilo in ninat

Saj mojmu malemu bi,glede na razpoloženje,tud ustrezalo malo spnaca čez danuser posted image
Ampak noče in se niti ne trudim več. So pa zvečer že vsi ob 8h v posteljah user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.1.2010 12:13:21   
Shorty_

Saj mojmu malemu bi,glede na razpoloženje,tud ustrezalo malo spnaca čez danuser posted image
Ampak noče in se niti ne trudim več. So pa zvečer že vsi ob 8h v posteljah user posted image
ja naša se ponavadi ne pritožuje takao da dokler bo tako bo spala.... je pa tudi zvečer ponavadi ob 20ih že spiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.1.2010 12:19:03   
madela
Pridna je ta tvoja pupa user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.1.2010 12:37:06   
Kerensa*
lep sprehod ti želimuser posted image

Hvala. Sem že nazaj. Naročila sem si en tak luškan, majhen, elektronski žepni organizatorček, ker sem ugotovila, da svojega plannerja ne spravim v torbico. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.1.2010 12:45:16   
Anonimen
Tak jaz pa sem malo ležala z malim zdaj pa grem na kavo v tašči,da pridem k sebi.Mali ni spal celo noč skoraj nič nvem kaj mu bilo...jaz pa bi tak...jaooo

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.1.2010 12:45:31   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Hvala. Sem že nazaj. Naročila sem si en tak luškan, majhen, elektronski žepni organizatorček, ker sem ugotovila, da svojega plannerja ne spravim v torbico. user posted image
če sem pa kaj sovražla k sem živela v tvoji bližini je pa bilo to it na poštouser posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.1.2010 12:46:28   
Shorty_
žala z malim zdaj pa grem na kavo v tašči,da pridem k sebi.Mali ni spal celo noč skoraj nič nvem kaj mu bilo...jaz pa bi tak...jaooo

ja res je, vsaj kar se spnja tiče je karuser posted image evo je že v posteljiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.1.2010 12:47:03   
madela

če sem pa kaj sovražla k sem živela v tvoji bližini je pa bilo to it na poštouser posted image user posted image

Se podpišem user posted image Sam jaz ne živim v njeni bližini...ni pa tudi ne neke razlike.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.1.2010 12:47:13   
Kerensa*

Meni je bilo super, dokler je bila Pošta zadaj, za Petrolom. Potem so jo pa prestavili na sredino BTC-ja in to je zame, ki ne maram hoje, nepredstavljiva razdalja.
No, ampak sem pa vmes naredila še eno dobro delo - kupila sem časopis "Kralji ulice" od brezdomca.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.1.2010 12:47:40   
madela

ja res je, vsaj kar se spnja tiče je karuser posted image evo je že v posteljiuser posted image

Bravo user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.1.2010 12:51:21   
Kerensa*
Ej, babuške, a ste vedele, da imamo danes tri praznike?

- Dan religij
- Hot and spicy food day in
- Nothing day

Jaz bom poskusila praznovati predvsem slednjega. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.1.2010 12:51:33   
Shorty_

Meni je bilo super, dokler je bila Pošta zadaj, za Petrolom. Potem so jo pa prestavili na sredino BTC-ja in to je zame, ki ne maram hoje, nepredstavljiva razdalja.
No, ampak sem pa vmes naredila še eno dobro delo - kupila sem časopis "Kralji ulice" od brezdomca.
ja sej prej je bila pred nosom zdej je pa bogu izza noguuser posted image čeprav imam tuki glih ene tolk do pošte ampak okuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.1.2010 12:51:56   
madela

Kerensa,tale časopis pa sem imela tudi jaz namen kupit...pa ne vem kje. A to je sam v Ljubljani,al kako?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.1.2010 12:52:39   
Anonimen
kratka pauza....

sem naredla maso za rafelove kug,ice....zdj se mi pa ne da vec paclat.....jim bom kar zlice v roke porinilauser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.1.2010 12:52:48   
Kerensa*
ja sej prej je bila pred nosom zdej je pa bogu izza noguuser posted image

Ampak sprehod do Pošte pa pride prav kot izgovor, zakaj enostavno moraš zaviti še v kakšno trgovino, mimo katere greš. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.1.2010 12:54:48   
Kerensa*
Kerensa,tale časopis pa sem imela tudi jaz namen kupit...pa ne vem kje. A to je sam v Ljubljani,al kako?

Mislim, da ima to samo Ljubljana, ja (ker je društvo v Ljubljani), nisem pa 100%-no prepričana. Fajn se mi zdi, ker je poceni (1€), imaš kaj konkretnega za prebrat (avtorska dela in resnične zgodbe), istočasno opraviš dobro delo (0,5€ gre za delovanje društva, 0,5€ pa brezdomcu, ki prodaja, kot plača), povrhu vsega pa še brezdomec zasluži na pošten način. Kupim vsak mesec. Če hočeš, ti pošljem januarsko številko, ko jo prebrem.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.1.2010 12:55:13   
Colt
Dan user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.1.2010 12:56:49   
madela

Mislim, da ima to samo Ljubljana, ja (ker je društvo v Ljubljani), nisem pa 100%-no prepričana. Fajn se mi zdi, ker je poceni (1€), imaš kaj konkretnega za prebrat (avtorska dela in resnične zgodbe), istočasno opraviš dobro delo (0,5€ gre za delovanje društva, 0,5€ pa brezdomcu, ki prodaja, kot plača), povrhu vsega pa še brezdomec zasluži na pošten način. Kupim vsak mesec. Če hočeš, ti pošljem januarsko številko, ko jo prebrem.

Saj zato bi tudi jaz rada kupila časopis,da bi vsaj malo pomagala. Ja,mi lahko pošlješ januarsko številko. Daj jo sam v kuverto,brez znamke in potem jaz plačam poštnino user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?