|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
16.1.2010 13:50:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

nimam kablauser posted image

Še slabši izgovor. Pošlji MMS.

nimam kreditauser posted image

heeey, koltič!user posted image

ne izzivaj k te bomo osbno prišle pogledat

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.1.2010 13:51:21   
Anonimen
grem počasi po 2/3 frocovja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.1.2010 13:51:26   
Kerensa*
Miška, lahko pa zvečer pustiš otroke možu in se ti pripelješ v Ljubljano osebno pokazat, pa gremo s Shorty na en drink.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.1.2010 13:52:51   
Anonimen

Miška, lahko pa zvečer pustiš otroke možu in se ti pripelješ v Ljubljano osebno pokazat, pa gremo s Shorty na en drink.

nimam bencinauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.1.2010 13:53:47   
Colt
Miška, misliš da se tukaj ne najdejo pacienti ki se za šalo malo vsedejo v avto in odpeljejo k tebi na pijačo? Že kaj veliko bolj divjega smo počeli...user posted image user posted image (grem krompir premešat)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.1.2010 13:54:08   
Kerensa*

Ja kaj si pa kupila, da si v enem dnevu zapravila cel otroški dodatek?! Barvo za lase?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.1.2010 13:54:51   
Shorty_

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.1.2010 13:54:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Miška, misliš da se tukaj ne najdejo pacienti ki se za šalo malo vsedejo v avto in odpeljejo k tebi na pijačo

Tukaj se najdejo predvsem pacienti, ki so pripravljeni plačati 120€ za taksi in to samo zato, da bi pili kavo! user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.1.2010 13:57:31   
Shorty_

Miška, misliš da se tukaj ne najdejo pacienti ki se za šalo malo vsedejo v avto in odpeljejo k tebi na pijačo? Že kaj veliko bolj divjega smo počeli...user posted image user posted image (grem krompir premešat)
to pa vrjami in še kaj bolj divjega bomo, vrjetno ti je še danes žal da si čvekaluser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.1.2010 13:58:51   
Shorty_

Ja kaj si pa kupila, da si v enem dnevu zapravila cel otroški dodatek?! Barvo za lase?! user posted image
men pa vloge še niso poslali k imajo eno na porodniški tako da drug mesec dobim nakazilo za dva meseca ta mesec se pa lahko pod nosom obrišem... banda birokratskauser posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.1.2010 13:59:47   
Kerensa*
men pa vloge še niso poslali k imajo eno na porodniški tako da drug mesec dobim nakazilo za dva meseca ta mesec se pa lahko pod nosom obrišem... banda birokratskauser posted image user posted image

Hja, 60 dni imajo rok, da ti odgovorijo, tako, da... user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.1.2010 14:01:51   
Shorty_

Hja, 60 dni imajo rok, da ti odgovorijo, tako, da... user posted image
mah, sej je ok ma da te vsaj obvestijo

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.1.2010 14:03:32   
Colt
He he he he 120 ojrov za kavico ja....tolk smo mi plačevali v ''mojih časih'', ko smo se fjakali s Cesnno 172 v Portorož na kavicouser posted image   BL-PZ PZ-BL

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.1.2010 14:03:55   
Kerensa*

V zakonitem roku te nimajo o čem obveščati. Žal.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.1.2010 14:05:01   
Kerensa*
He he he he 120 ojrov za kavico ja....tolk smo mi plačevali v ''mojih časih'', ko smo se fjakali s Cesnno 172 v Portorož na kavicouser posted image   BL-PZ PZ-BL

Predhodniki g. Pintarja, kaj? user posted image  No, mi smo bili na tleh (beri: z avtomobili po Sloveniji). Po kremšnite na Bled, po krofe na Trojane in tako dalje.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.1.2010 14:06:55   
Shorty_

V zakonitem roku te nimajo o čem obveščati. Žal.
i zakaj pol enostavno ne rečejo da moraš oddat 60 dni prej in ne 30user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.1.2010 14:08:49   
Kerensa*
zakaj pol enostavno ne rečejo da moraš oddat 60 dni prej in ne 30user posted image

Zakaj je treba oddat toliko prej, sicer ne vem, ampak to, koliko prej moraš oddat, nima nobene zveze z ZUP-om (ki določa 60-dnevni rok za odgovor). Očitno imajo 30 tekočih dni in še 30 za rezervo. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.1.2010 14:08:54   
Shorty_

Predhodniki g. Pintarja, kaj? user posted image  No, mi smo bili na tleh (beri: z avtomobili po Sloveniji). Po kremšnite na Bled, po krofe na Trojane in tako dalje.
ne o cukru prosim, k mi je glih padu...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.1.2010 14:09:39   
Kerensa*

Za današnje kosilo, ki ga pravkar jem, imam čips. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.1.2010 14:14:37   
Colt

Pintar je amater. Vsaj dokler se z nekaj 10 mio $$ vrednem helikopterju ne bo vozil na Kredarco na kavico user posted image (to je še dodatna divja nadgradnja 172ke) user posted image user posted image
Shorty...cuker padel? Noted down..

AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.1.2010 14:14:57   
Shorty_

Za današnje kosilo, ki ga pravkar jem, imam čips. user posted image
jz sem pa pojedla rižoto s puranom in zelenjavo...mmm.. zdej bi nekaj sladkega... hm.... do večera bom ziher še kaj

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.1.2010 14:21:27   
noranate
Heja hoj user posted image . Vidim, da ste v polnem zamahu- čvekanjauser posted image . Sem prišla s teme ginekologi na Dolenjskem in opažam, da imajo gor vse ženske ginekologinje - kaj za user posted image pa potem moški delajo tam, a gospe ginekologinje čuvajo, al kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.1.2010 14:22:45   
noranate
Shorty, a pr tem v kuhinji pa ne obstaja tista omarca "Posluži se druže"user posted image , polna samih redilnih stvari, mnjammmmiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.1.2010 14:24:09   
Kerensa*
Noranate - jaz imam ginekologinjo in omarico "posluži se, druže". user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.1.2010 14:24:39   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Shorty, a pr tem v kuhinji pa ne obstaja tista omarca "Posluži se druže"user posted image , polna samih redilnih stvari, mnjammmmiuser posted image
je sam polna čokoladnih zadev ki jih ne jem... bom kofe spila z velik cukra pa bouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?