Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
še od naju z Markom!
:
Mu veko malo dol pridržim ampak ni varjante da bi bil tisti 2 sekundi pri miru
. 
. Drugi pa, za kateraga so sveto trdili, da imajo kupca, ki da več, zanj so še povsod po Trzinu oglasi. Bomo malo poklicali zopet, pa da vidimo kaj je s tem. Drugače pa za enkrat, se mi zdi, da celoten nepremičninski trg, stoji.
Me prav zanima kaj bo, ja. Jaz bi rada, da se to leto enkrat pač nekaj zgovi in se preselimo na večje. Je res kar gužva že in ni fajn
za kužka. Vem kako je, sem dala to čez.
Dolga je pa res tale Ula
, pa tudi kar konkretno težka. Na ta pravo akcijo pa bom počakala še kake 5 mesecev
, samo jaz sem bila že prvič totalno nešolski primer (2 tedna prehitro, prehitro iz nič na max, pa ta zaresni popadki na CTGju kazali manj od 30), tako da se bom tokrat samo pustila presenetit.
Cene so še vedno za
, popadki ob 3.30 na posteljo, so ji predrli mehur in ob 4.45 je bila Ula že zunaj. Čudi se, kje je stiskala to dolginko
. Zojo sta peljala k varuški. Počuti se odlično in komaj čaka obisk svojih dveh.
Kako pa pri vas kaže s stanovanjem?
), itak takrat, ko smo najbolj zasuti z zadevami, najlepše vse skupaj rešimo!
. Upam, da boš našla kaj.
Si raje auto za ta denar privoščim
si prislužila.