Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ker takrat bom potrebovala malo več prostora. Ampak verjetno bo moj našel vse možne načine da bo prilezel do mene in da bo me držal za roko in da bo svoje noge prepletel z mojimi pa tak dalje. Najrajši pa je , če ima lahko svoj nosek na mojega naslonjenega. Tak pol pa naj debela kepica pančka če lahko
jaz to ne bi zmogla. midva si že včasih rečema no danes pa bova objeta spala pa mine deset minut pa se že oba obračama v svojo stran, ker sva tak pač navajena in morema bit komot. pa moj še skoz brca v spanju pa je prav nevaren tak da morem pazit na primerno razdaljo
že na glavo obrnejene. Katera ima še iste probleme kot jaz? Mali mi skače po mehurju vsake 10 minut, včasih se mi zgodi da mi kakšna kapljica celo uide, tako da za v službo nosim kr vložek... nič kaj prijetno. Bo treba z vajami za medenično dno začet
, sam ne vem kako bi bilo to izvedljivo, ker živimo daleč narazen?...
...pa delat moraš keglove vaje, da mišice malo utrdiš...
najbolš da se preselita na kavč
. Meni uhaja non stop. Ne rabim kihat ali kašljat. Tako da sem primorana uporabljat s temi vložki z katerimi sem noro zadovoljna.