nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Noki, takoj se prijav na fb in se včlani v klub dvojčkov HAHAHAHAA, babe, zdaj pa tak: NEHAAAAAJTEEE!!!! menseuzmešalodtekrame, aaaaaaaaaaa!!!! pa za FB tut nimam časa, itak že tu visim čist preveč dolgo, pol pa moja otroka slab zgled dobivata bom dala najbolj koristen nasvet na tej strani, kako skrajšaš kačo od linka: POVEZAVA napišeš npr: "link" al pa "povezava", al pa "tole" al pa "tule", no, saj ste zašekale... označiš oz. počrniš, greš zgoraj na "dodaj povezavo", se ti odpre okenček z naslovom, pejstaš notri naslov in pritisneš ok. preden pošlješ, preveriš na Predogledu, če dela babike, dvojne, saj me mika, saj me mika ta vaš double-cluble , še posebej zaradi unga predloga od ninčike, sam ... bom vidla, no. sem se do sedaj uspešno otepala, sam zdaj pa gre že skor za sisterhood (pa za popuste) aja, še spanje na trebuhu: baje ni okej, zaradi smrti v zibelki, sama nisem nikoli dajala tako spat, in zdaj včasih spita na trebuhu, bolj izjemoma. jaz bi rekla: ne! in patronažne sploh ne bi upoštevala.