|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
26.1.2010 17:20:29   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, shortyyyy.......zgubljenka....kmal bi tiralico za tabo poslali
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.1.2010 17:20:56   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, shortyyyy.......zgubljenka....kmal bi tiralico za tabo poslali
user posted image

kaj sem spet naredila???
sam našihtu sem bila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.1.2010 17:26:45   
hektorina
Zdaj sem napisala "prošnjo" za službo, ki je diabetik ne sme brati. Preveč pocukrana. Bljak. Pa da vidimo, če bo "palilo"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
26.1.2010 17:30:35   
Klemy82
hehe, jst sem pa začela dobivat odgovore za razpise, ki so bili 4 mesece nazaj, v stilu...niste bili izbrani... A dej, dej, nisem opazla!user posted image

Jst.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
26.1.2010 17:36:41   
Shorty_
punce eno resno vprašanje kaj je s petkom??? gremo ali ne?? Kam gremo če gremo?? kdaj gremo??

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
26.1.2010 17:36:42   
Anonimen
kukuc

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
26.1.2010 17:44:03   
muco
Miška jaz pa glih takrat doma ostanem ,ko gre tvoj na šihtuser posted image  . Se bova kdaj kej zmenla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
26.1.2010 17:44:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
punce eno resno vprašanje kaj je s petkom??? gremo ali ne?? Kam gremo če gremo?? kdaj gremo??

Miška pravi, da definitivno ne gre nikamor in da je tudi prepozna ura, da mi pridemo k njej. Madela si je premislila in ne bo pila, torej lahko vozi in načeloma pobere še Klemy in Arwenko, če prideta. Če gremo v Celje, jaz potrebujem prevoz (in ti tudi, Shorty), tam pa se lahko dobimo še z Gito in Ksenjak (se mi zdi, da je Gita tudi za Ljubljano nekaj rekla, da bi prišla, nisem pa ziher). Noranate tudi ne gre nikamor, Volga nima prevoza z Dolenjske, Colt pride kamorkoli (menda)... a sem koga pozabila?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.1.2010 17:47:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muco

Miška jaz pa glih takrat doma ostanem ,ko gre tvoj na šihtuser posted image  . Se bova kdaj kej zmenla?user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.1.2010 17:48:30   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Miška pravi, da definitivno ne gre nikamor in da je tudi prepozna ura, da mi pridemo k njej. Madela si je premislila in ne bo pila, torej lahko vozi in načeloma pobere še Klemy in Arwenko, če prideta. Če gremo v Celje, jaz potrebujem prevoz (in ti tudi, Shorty), tam pa se lahko dobimo še z Gito in Ksenjak (se mi zdi, da je Gita tudi za Ljubljano nekaj rekla, da bi prišla, nisem pa ziher). Noranate tudi ne gre nikamor, Volga nima prevoza z Dolenjske, Colt pride kamorkoli (menda)... a sem koga pozabila?
glede na to da v soboto zjutraj delam bi bila bolj za LJ... pa po 21:30user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.1.2010 17:48:45   
Anonimen

jst cakam na pomlad, na piknik!user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.1.2010 17:49:11   
Kerensa*
Se pravi, da žur do jutra odpade (vsaj v kompletni sestavi)? user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.1.2010 17:50:51   
Kerensa*

Punceee... 21. marca, na 1. pomladni dan, imamo piknik pri Miški! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.1.2010 17:51:47   
Klemy82
Šorti, jst nč ne vem. Morš šefico vprašat.user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.1.2010 17:52:07   
Anonimen

Punceee... 21. marca, na 1. pomladni dan, imamo piknik pri Miški! user posted image user posted image

se strinjam.....dogovorjeno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.1.2010 17:52:20   
Klemy82
O, mi o volku, volk iz...bogvekjeuser posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.1.2010 17:53:06   
Kerensa*
se strinjam.....dogovorjeno!

Zabeležno v moj planner. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.1.2010 17:54:06   
Anonimen
kerensa, res....ni problema....spalke sabo, ker ni tolko jogijev pri bajti, pa bo po pikniku tud zur do jutranjih uruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.1.2010 17:54:45   
Klemy82

Copyright 2001-2009 Ringaraja.net | ISSN 1854-5335
Ringaraja po Evropi:

No, sam da se pofočkam, če mislite v Celje, odpadem. Tudi za žurat me prosim črtajte, za kofe imam pa cajt.

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.1.2010 17:55:07   
Kerensa*
spalke sabo, ker ni tolko jogijev pri bajti, pa bo po pikniku tud zur do jutranjih ur

Če bo žur, ne bom sposobna Nine futrat po flaški, veš? user posted image  In zna bit, da bom tudi tvojemu dedcu kakšno konkretno povedala, če bom kaj preveč spila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.1.2010 18:00:38   
Klemy82
Kerensa, c.c.c....user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.1.2010 18:01:38   
Anonimen

spalke sabo, ker ni tolko jogijev pri bajti, pa bo po pikniku tud zur do jutranjih ur

Če bo žur, ne bom sposobna Nine futrat po flaški, veš? user posted image  In zna bit, da bom tudi tvojemu dedcu kakšno konkretno povedala, če bom kaj preveč spila. user posted image

ce bo zur, mojega itak verjetno ne bo tam.....glede futranja pa bo mami poskrbela.....user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.1.2010 18:02:00   
Anonimen
....moja mami....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.1.2010 18:02:20   
Anonimen
...ne jst....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.1.2010 18:21:40   
Anonimen
kje ste zdaj???
jst bom naceloma cez 1 uro fraj....in bi se mi prilegel mal mRRhast čvekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?