|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
27.1.2010 9:27:32   
noranate
Zarad buške, ki mi tam raste. A misliš da je to mala stvar dobit držalo od motike direkt v čelouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.1.2010 9:28:24   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
A misliš da je to mala stvar dobit držalo od motike direkt v čelouser posted image

Marsikaj sem že dobila v glavo, ampak tega pa res še ne, tako, da se opravičujem za neznanje. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.1.2010 9:34:35   
noranate
Kerensa, g. Jelinčič je plemeniti in si lahk dovoli vse. Ti pa še nisi plemenita, oplemenitena pa lahkuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.1.2010 9:34:59   
mika

kakšen dan, za umret, dobesedno. Našo g. kobilo neki zvija, čakam živinozdrvnika, ker g. soprog je moral neka ituser posted image . Mam tako buško na čelu, da ni za pogledat. Sem šla ob treh zjutri nalagat v peč in so mi tiste moje kure nastavle motikico k vratom. In sem jaz lepo stala gor, štil pa v mojo butaro. Sem tolk klela, da se je še pr sosedih luč pržgala. danes ziher ne grem iz hiše popoldanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorry, ker se smejim, si me pa spomnila na mojega moža.
Pri mojih doma je enkrat šel nekaj ven izkat in ga slišim kako kleeejeeee, da ga je od jeze skor razneslo.
Ga vprašam kaj je? dkjfgvjkdf°˛`˙´user posted image user posted image user posted image °˘´˙˛˙hjshdklc...
kdo je pustil proklete grablje v tavi....

stopil je na grablje in dobil štil v glavo. Je rekel, da mu najprej  ni blo nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila, da se to dogaja samo v risankahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 27.1.2010 9:35:31 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.1.2010 9:35:05   
noranate
Ja, tud jaz sem že marsikaj dobila v glavo, sam je blo bolj mehkouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.1.2010 9:36:41   
Kerensa*
Kerensa, g. Jelinčič je plemeniti in si lahk dovoli vse. Ti pa še nisi plemenita, oplemenitena pa lahkuser posted image

Glede na to, da sem že pol leta doma (jaz temu rečem prostovoljno brezposelna user posted image ), tako ali tako resno razmišljam, da bi šla počasi spet kaj delat in politika se mi zdi še najboljša varianta.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.1.2010 9:37:26   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.1.2010 9:39:36   
Anonimen
1 teden se že spravljam pomivat okna!
danes bom! ampak sam odznotraj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.1.2010 9:39:44   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutrouser posted image

dober danuser posted image ...sem od 5:45auf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.1.2010 9:40:37   
noranate
Miška jutro, a si ti tud kakšen štil kam dobila in si zato neprespanauser posted image
Kerensa, potem boš potrebovala pa pomočnika. Se javljam na prosto delovno mesto. A pr teb protekcija kaj veljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.1.2010 9:41:35   
Kerensa*

Ti si še v redu. Jaz sem v novem stanovanju od 26.11. (no, takrat sem podpisala pogodbo, vselila sem se pa tri dni kasneje), pa jih še nisem pomila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.1.2010 9:42:09   
Kerensa*
Kerensa, potem boš potrebovala pa pomočnika. Se javljam na prosto delovno mesto. A pr teb protekcija kaj veljauser posted image

Kakšnega pomočnika - za kaj? Kakšna protekcija - pred čim?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.1.2010 9:44:07   
Anonimen
cela sem skozlana, pa zebe me!!!!!user posted image pa nobene volje za nic!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.1.2010 9:45:45   
Anonimen
HOČEEEEEEEEEEEEM POMLAAAAAAD!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.1.2010 9:45:57   
hektorina

danes bom! ampak sam odznotraj!user posted image

Jutro! Samo pazi, da boš uporabljala EKO zadeve. Pa tud te ne špricaj na šipo, ampak fajn razmaži, pol pa mogoče samo malo popihaj (pa ne preveč, da se kdo ne prehladi) in počakaj, da se fleki fino zasušijo...user posted image . Aja, pa okno mora biti pri tem zaprto, ker drugače ni haska!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.1.2010 9:45:59   
Kerensa*
cela sem skozlana

A si potem ti pila včeraj namesto mene? Jaz namreč nisem. Sem še pogledala moževo ljubico Abby in šla spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.1.2010 9:47:13   
Anonimen
kerensa 1 pivo sem stisnila. ni vzrok v tem....
po mojem ke zimska depresijauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.1.2010 9:49:25   
noranate
Kerensa na ministrstvih imajo vsi neke pomočnike, šoferje, tajnice, lubčke in lubice.... In to vse gre čez zakon protekcijeuser posted image
Ja, jaz bi tud mogla v spalnici okna pomit, sem odnesla orhideje v kopalnico namakat, sedaj luftam ampak se bojim stelex špricat od zuni, ker se mi cunja zarad mraza prlepila za oknouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.1.2010 9:54:38   
Kerensa*
Kerensa na ministrstvih imajo vsi neke pomočnike, šoferje, tajnice, lubčke in lubice.... In to vse gre čez zakon protekcijeuser posted image

Hmmm... šoferja imam (moža), tajnice ne potrebujem (nikomur ne dovolim, da namesto mene podpisuje papirje, ki so dokaz, da kradem), ljubimca (še) nimam, ljubice pa tudi (še) ne... kam naj te torej dam? user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.1.2010 9:55:47   
gita10
Dober dan- ej punce a ste se že kaj zmenle za v petek - kaj novega al odpade vse skupaj. Jaz moram malo vedet glede varstva- ker nisem sigurna zarad vremena kdaj moj pride domov kakšne bodo ceste.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.1.2010 9:56:17   
Anonimen

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.1.2010 9:56:57   
noranate
Se pravi, da sem dobila odpoved še preden sem začela delatuser posted image
Prišel je gospodič živinozdravnik, grem pogledat, kaj bo čaral. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.1.2010 9:59:43   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: gita10
ej punce a ste se že kaj zmenle za v petek - kaj novega al odpade vse skupaj. Jaz moram malo vedet glede varstva- ker nisem sigurna zarad vremena kdaj moj pride domov kakšne bodo ceste.

Miška ne gre nikamor, Klemy ne gre v Celje, Shorty tudi ne bi šla, ker ima naslednji dan zjutraj službo. Mogoče bi se jo še dalo prepričati vsaj za eno pijačo, ne za žur do jutranjih ur. Sva pa tako jaz, kakor ona, odvisni od Colta, saj je on najin prevoz v tem primeru. Tako, da bo treba počakati njega, da se naslika tukaj in pove, kako in kaj. Če pa ne bo peljal, je pa Madela rekla, da ne bo pila, torej načeloma lahko tebe, Gita, in Arwenko pripelje v Ljubljano (ne vem pa, kako je Ksenjak z varstvom) na eno pijačo. Žur definitivno odpade, smo pa zmenjeni 21.03. pri Miški na 1. spomladanskem pikniku. user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.1.2010 10:00:32   
Kerensa*
Je*enti, saj res... kaj pa Onnasis? Kje se pa ona skriva? A bi kam šla?

ONNASIIIIIS?!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.1.2010 10:06:53   
Anonimen
sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!soncek soncek soncek soncek!!!!!

SONČEK JEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?