|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
1.2.2010 8:50:06   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Dobro jutro user posted image

No,jaz sem se pa danes registrirala na FB in pojmanimam kako to deluje. Ma vse sam neki žmrka,tako da sem šla kar dol. Rabim čas,da jaz to malo preučim user posted image

Rabiš inštrukcije morda? samo povej, nas je kar nekaj ki obvladamo!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
1.2.2010 8:50:13   
viroza
Jutro.Pr nas je takooo mraz da mi je rit kmalu zmrznla.Zdej prihaja na vrsto user posted image št.4.Pa kidanje sobe od tamalgauser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.2.2010 8:52:29   
viroza
Ej Shorty ker sm malo bol trde glave mi prosim natipkaj kako naj si prpopam zs,pa mail in blokado.Hvala

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.2.2010 8:52:57   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Dobro jutro user posted image

No,jaz sem se pa danes registrirala na FB in pojmanimam kako to deluje. Ma vse sam neki žmrka,tako da sem šla kar dol. Rabim čas,da jaz to malo preučim user posted image

Rabiš inštrukcije morda? samo povej, nas je kar nekaj ki obvladamo!

Zgleda,da bom rabila ja user posted image user posted image
Poooojmaaaa nimam user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.2.2010 8:54:45   
gita10
Dobro jutro - uspešen sestanek je za mano. V bistvu ni bil niti sestanek. Prišel je direktor, povedal, da se v moje delo ne sme nihče vmešavat in da se moj računalnik ne dotika. Dokler niso zadeve rešene sem vodja hotela samo jaz in delam po svoji vesti in na kakršen način sem delala do sedaj ker v 4 letih ni imel pripomb na moje delo.
Bravo direktor user posted image . Mi je bil kar všeč kako je udaril po mizi.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
1.2.2010 8:55:55   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Dobro jutro - uspešen sestanek je za mano. V bistvu ni bil niti sestanek. Prišel je direktor, povedal, da se v moje delo ne sme nihče vmešavat in da se moj računalnik ne dotika. Dokler niso zadeve rešene sem vodja hotela samo jaz in delam po svoji vesti in na kakršen način sem delala do sedaj ker v 4 letih ni imel pripomb na moje delo.
Gita bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil viroza -- 1.2.2010 8:57:18 >

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.2.2010 8:56:40   
madela
Gita bravo user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.2.2010 8:57:10   
Anonimen
gita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
1.2.2010 8:57:36   
Arwenko
Super Gita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
1.2.2010 9:01:01   
gita10
Očitno ljudje moramo znati za svojo rit poskrbet, ker drugače ne bo nihče.
Sem pa videla, da je zjutraj bil neskonočno srečen, ko me je zagledal,verjetno je mislil, da me ne bo več v firmu po istem izpadu včeraj.
Torej lep začetek tedna za mene.
Sedaj pa grem na zavod, da zaposlim še eno sobarico in hišnika- me reveža zunaj čaka, da ne zmrzneta.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
1.2.2010 9:04:53   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Ej Shorty ker sm malo bol trde glave mi prosim natipkaj kako naj si prpopam zs,pa mail in blokado.Hvala
sej imaš vse to?

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
1.2.2010 9:05:13   
Shorty_

sej imaš vse to?

samo sama pri sebi ne vidišuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.2.2010 9:06:56   
viroza

sej imaš vse to?

Shorty ne me ...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.2.2010 9:07:51   
Shorty_

sej imaš vse to?

Shorty ne me ...

ja res no

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.2.2010 9:08:58   
viroza
Pa če ne znam in ne VIDIM

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.2.2010 9:09:43   
Shorty_

te gumbe imaš vklopljene samo sama pri sebi jih ne vidiš, kapišuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.2.2010 9:11:30   
viroza

te gumbe imaš vklopljene samo sama pri sebi jih ne vidiš, kapišuser posted image

Aaaaaa sej sm napisala da sm trde glave.user posted image Hvala pa dobiš kavo ob priliki

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.2.2010 9:13:42   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image
Avto za 200€ user posted image Boljše,da ne greš jutri iz stolpnice user posted image

Cca. 200€ je njegova tržna vrednost. Pa še to samo zato, ker je registriran do aprila. user posted image  Iz stolpnice sem šla pa prepozno, ker je šel s tem čudesom g. Mož ob 05:30 v službo. Tja je prišel živ (mi je že telefoniral), tako, da tako slab (avto) vseeno ne more biti. Ampak videla ga pa še vedno nisem. Menda je metalik svetlo-modre barve, nima radia (če bi ga imel, bi ga že kdo ukradel, ker se voznikova vrata ne dajo zaklenit) in sredinsko ogledalo ima na sovoznikovem sedežu. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Madela
Bruce je boljši user posted image

Absolutno se strinjam. Sem ga tako zelo gledala, da sem ugotovila, da ima enak nasmeh, kot moj nesojeni ljubimec.
sedaj ko se je ona s svojim možem razšla, da bosta z atijem spet skupajuser posted image

A si ti že ugotovila, zakaj je bil zadnjič tvoj mož tako ustrežljiv in sladek? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Madela
jaz sem se pa danes registrirala na FB in pojmanimam kako to deluje

Če si me znala potrditi za prijateljico, potem očitno že veš, kako to gre. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.2.2010 9:21:34   
barika

user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.2.2010 9:22:50   
Kerensa*
Uspelo mi je rezervirati 4 vstopnice za ogled "Slovenija ima talent". user posted image  O datumu (avdicij bo več) me bodo obvestili na e-mail.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
1.2.2010 9:27:58   
madela
Kerensa dobro jutro user posted image
Sem te dodala ja,sam sem komaj našla,komaj preko maila,ki mi ga je poslalo mi je uspelo user posted image
Berem,da si se še namesto mene nagledala Bruca user posted image user posted image Meni je on res full dober tip user posted image

Za avto,pa "kako pri bogu ti je uspelo,da nisi takoj letela gledat???" Meni to ne bi ratalo user posted image
Sicer pa čestitke za darilo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
1.2.2010 9:31:36   
Kerensa*
Berem,da si se še namesto mene nagledala Bruca user posted image user posted image Meni je on res full dober tip user posted image

Meni do včeraj sploh ni bil všeč, ampak včeraj sem pa (očitno) spregledala in našla omenjeno podobnost, tako, da... moram g. Možu reči, da mi ta film posname z Interneta. Prtiček sem si pa že naštimala, da ne bo sline po mizi. user posted image
Za avto,pa "kako pri bogu ti je uspelo,da nisi takoj letela gledat???" Meni to ne bi ratalo user posted image

Če bi prišel domov in rekel, da mu je šef odobril finance za avto, bi šla takoj ven. Glede na to, da je pa govora o (nihče ne ve, koliko) starem Hyundai Pony-ju... sorry, je bilo premraz za ven it'. user posted image

Mimogrede... danes je praznik "National freedom day". user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
1.2.2010 9:36:11   
madela
Uh,jaz sem pa preveč radovedna,bilahk bilo -20 pa bi šla ven gledatuser posted image

Pol še ti naj tvoj dragi presname Armagedon in Šesti čut. Samo dva izmed filmov v katerih igra.
Meni pa bo moj počasi prepovedal gledat njegove filme user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
1.2.2010 9:37:51   
Kerensa*

Moj si najbrž ne bi upal niti poskusiti česa takšnega... Najbrž ga je zato groza Amerike - ker se boji, da bom tam ostala. user posted image  Pa tam je še W. Miller (Beg iz zapora), pa še kdo.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.2.2010 9:43:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Moj si najbrž ne bi upal niti poskusiti česa takšnega... Najbrž ga je zato groza Amerike - ker se boji, da bom tam ostala. user posted image  Pa tam je še W. Miller (Beg iz zapora), pa še kdo.

Moj si pa še upa,sam kaj ko ga ne ubogam preveč dobro user posted image user posted image
No vidiš,zdaj pa imaš razlog,zakaj tvoj ne bi šel v Amerikouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?

Nisem. (0%)

Nisem, celo shujšala sem. (0%)

Sem, do 5 kg. (0%)

Sem, do 10 kg. (38%)

Sem, več kot 10 kg. (62%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!