|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RJAVI MEDVED pod notranjskim Snežnikom
1.2.2010 21:36:48   
Eko Vila
Vabljeni na razstavo!

Razstava fotografij: RJAVI MEDVED pod notranjskim Snežnikom
Avtorica:  Marjeta Marinčič
 
Razstava bo obiskovalcem Mercatorjevih centrov po Sloveniji, med novembrom in marcem, približala vsakdanja in slučajna srečanja s kosmatincem ter predstavila SLOVENSKEGA rjavega medveda kot ambasadorja naravne in kulturne dediščine, na katerega smo Slovenci ponosni.

Kakšen je medved, kje v Sloveniji živi in predvsem – ali je res tako grozen in strašljiv ali pa morda skriva v svoji kosmati duši prijazno in sodobno pravljico?
Kdo smo ljudje, ki ga srečujemo in delimo z njim svoje najlepše trenutke v naravi?

 
VABLJENI na otvoritev razstave 1. februarja 2010 ob 17.uri v prostorih Mercator Centra v POSTOJNI.
Najmlajši se bodo v Medvedkovi sladkalnici na ustvarjalni način spoznavali kosmatega prijatelja, pod vodstvom vzgojiteljice Majde iz VVE Postojna. 



_____________________________

Srečni trenutki štejejo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RJAVI MEDVED pod notranjskim Snežnikom
4.2.2010 21:29:03   
Eko Vila
Razstava fotografij - RJAVI MEDVED pod Snežnikom
Avtorica: Marjeta Marinčič

RJAVI MEDVED….
vedno je bilo tako, je sedaj in tako tudi bo:
Otroci se stiskajo k plišastemu medvedku preden zaspijo, se sladkajo kot medvedki, z babičinimi  piškotki medvedjih oblik, gledajo risanko Medvedek Uhaček, berejo zgodbico Trije medvedki in radi poslušajo Tonetove resnične pripovedi o srečanjih z gozdnimi  živalmi.
Odrasli pa se poleg vsega tega še spominjamo koroške narodne pravljice Hvaležni medved, gledamo dokumentarne filme o plašnih ali  napadalnih in groznih medvedih širom po svetu, razmišljamo o tem po svoje ter radi prisluhnemo medvedjim novicam  v Sloveniji.

RAZSTAVA fotografij RJAVEGA MEDVEDA pod Snežnikom bo obiskovalcem Mercatorjevih centrov po Sloveniji, med novembrom in marcem, približala vsakdanja in slučajna srečanja s kosmatincem ter predstavila SLOVENSKEGA rjavega medveda na prijazen način, kot predstavnika kulturne in naravne dediščine, na katerega smo Slovenci ponosni.
Kakšen je medved, kje v Sloveniji živi, kako se obnaša in predvsem – ali je res tako grozen in strašljiv ali pa morda skriva v svoji kosmati duši prijazno in sodobno pravljico?
Kdo smo ljudje, ki ga srečujemo in delimo z njim svoje najlepše trenutke v naravi?
Spoznati srečanja v živo, preko ljudi, ki svoje življenje posvečajo pristnemu sožitju človeka s kosmatincem v zeleni oazi pod Snežnikom je izjemno doživetje, namenjeno mlajšim in starejšim ljubiteljem narave in vsem ostalim, ki jih medvedja podoba privlači toplo privlači ali hladno odbija.

Razstava bo na ogled na naslednjih lokacijah:

RAZSTAVA fotografij RJAVI MEDVED

LOKACIJA TERMIN 

MC LJUBLJANA  03.11.-14.11.2009 
MC MARIBOR  04.01.-17.01.2010 
MC KRANJ PRIMSKOVO 18.01.-31.01.2010 
MC POSTOJNA  01.02.-14.02.2010 
MC CELJE  15.02.-28.02.2010 
MC NOVO MESTO 01.03.-14.03.2010 

Najmlajše vabim na dan otvoritve razstave na vsaki lokaciji, v Medvedkovo ustvarjalnico in kjer bodo na ustvarjalni način spoznavali kosmatega prijatelja.
Družine, Vrtce in šole vabim k sodelovanju v Natečaju – Rjavi medved v Snežniku, objavljen v času od prvega do zadnjega dneva poteka razstave na vseh lokacijah  po Slovenij, več informacij pa po
Spomladi, po zaključku Razstave RJAVI MEDVED pod Snežnikom, ko pripeljejo medvedke mladiče iz brlogov, bodo vsi prispevki razstavljeni v naravnem okolju zelene oaze pod Snežnikom, najbolj izvirni pa nagrajeni s praktičnimi nagradami.

Vabljeni !

mmarjeta@gmail.com
040 457 470




_____________________________

Srečni trenutki štejejo!

(odgovor članu Eko Vila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?