|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
2.2.2010 21:23:33   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Madela da ne misliš ti unga kačona ?user posted image user posted image user posted image

Hmmm,tistega kačona tud imam ja,torej imam v bistvu dva kačona doma user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.2.2010 21:24:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

(sam na povodec jo pa le dej - za ziheruser posted image )

A veš,kje prodajajo povodce za kače user posted image user posted image

lahko ti ga jaz  zašijem .... user posted image , škoda ko sem ono pokvarjeno miš z repom vrgla v smeti

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.2.2010 21:25:04   
muco

Madela da ne misliš ti unga kačona ?user posted image user posted image user posted image

Hmmm,tistega kačona tud imam ja,torej imam v bistvu dva kačona doma user posted image

kerga maš rajši?user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.2.2010 21:29:54   
barika
ej Madela, ono torbico si umisli, ko jih imajo za pse, pa pejta na sprehod ...če bojo pa kej sikal, pa reč, da pelješ domačega ljubljenčka na sprehoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.2.2010 21:30:08   
madela

Hmmm,težka bo user posted image Enega bolj poredko vidim,drugega vsaki dan.Taprvi mi da več užtka,drugi več nevarnosti,taprvi je uporaben,drugi ne....hmmm zmaga taprvi user posted image

Barika,ti kar sešij nek povodec,pa pridem k tebi na dvorišče,da ga skupaj sprobamo user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.2.2010 21:33:02   
muco

Hmmm,težka bo user posted image Enega bolj poredko vidim,drugega vsaki dan.Taprvi mi da več užtka,drugi več nevarnosti,taprvi je uporaben,drugi ne....hmmm zmaga taprvi user posted image

Barika,ti kar sešij nek povodec,pa pridem k tebi na dvorišče,da ga skupaj sprobamo user posted image
posveti se več prvemuuser posted image ,.......drugega se pa čimprej znebi user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.2.2010 21:33:14   
barika
ja kr prid, brez povodca, tak na free, da vidim, kaj bo hišnik rekel user posted image user posted image

men se pa dans že cel dan smeje, je verjetno stara mama kej čudnega v kosilo dalauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.2.2010 21:35:20   
TomTaylor
čer. Evo mene - še eno ljubiteljico kač.

Ko je bila tavečja še tamala (cca 1,5 let) sem ji v rokice dala slepca ki je ničhudega sluteč ravno pred nami prečkal cesto. O Marija, kakšna napaka - se je po vasi govorilo, da hočem otroka ubit - da mu kače v vozček dajem...grozna mama sem. No, zdaj ve, da kač niti pod razno ne sme šlatat, še manj pa z nogo drezat. Mi je fajn ko ne vrešči, kadar Štefka (belouška) pride (skoraj) na dvorišče.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.2.2010 21:35:53   
madela
Muco za taprvo te bom ubogala,za tadrugo pa ne user posted image

Barika,mene bolj zanima kaj bi ti rekla,oziroma kam bi se skrila user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.2.2010 21:36:19   
madela
Smeh pa je pol zdravja,tako da se kar smej user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.2.2010 21:37:25   
muco

Barika,mene bolj zanima kaj bi ti rekla,oziroma kam bi se skrila user posted image
lepo ,da boš ubogalauser posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.2.2010 21:37:38   
madela
TT,kaj bi pol v tvoji vasi zame rekli,ko otroci našega kačona okrog vrata nosijo user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.2.2010 21:38:21   
madela

lepo ,da boš ubogalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.2.2010 21:38:23   
barika

ne bi se imela kam, ker bi sina lovila, ko bi lovil tvojo kačo ...verjemiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.2.2010 21:39:04   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

ne bi se imela kam, ker bi sina lovila, ko bi lovil tvojo kačo ...verjemiuser posted image

user posted image user posted image user posted image Pol bi me pa preklinjala user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.2.2010 21:40:49   
madela
Bejbe in mačoti,jaz se počasi odpravljam v posteljo. Lahko noč,vsem skupaj user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.2.2010 21:44:21   
muco

Bejbe in mačoti,jaz se počasi odpravljam v posteljo. Lahko noč,vsem skupaj user posted image
lahko noč ,pa .... kačonuser posted image ....saj vešuser posted image . lepe sanje!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.2.2010 21:46:07   
madela

lahko noč ,pa .... kačonuser posted image ....saj vešuser posted image . lepe sanje!

Ja,ga grem mal pocrkljat...to misliš user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.2.2010 21:48:03   
TomTaylor

TT,kaj bi pol v tvoji vasi zame rekli,ko otroci našega kačona okrog vrata nosijo user posted image user posted image

ma, bom jim tut jz kupila eno, pa naj cela vas v nezavest popada. Pa upam, da s taščo vred, da ne bo vsak preljubi dan pri nas...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.2.2010 21:48:11   
muco

Ja,ga grem mal pocrkljat...to misliš user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.2.2010 21:49:47   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

ma, bom jim tut jz kupila eno, pa naj cela vas v nezavest popada. Pa upam, da s taščo vred, da ne bo vsak preljubi dan pri nas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.2.2010 21:59:27   
Onasiss
čer... spet...

kaj je muco, te spet meče....user posted image user posted image user posted image  Kako otroci, spijo????

So what....

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.2.2010 22:00:48   
Onasiss
rabim vaša mnejnja...

user posted image eno vprašanje.... glede na to, da ta mala kašlja in jo malo duši ko kašlja (vročine nima) a bi ve šle v petek na Roglo smučat do ponedeljka s tem, da bi v petek šli v bazene se kopat, v soboto pa naj bi šli malo smučat???user posted image  Zanima me vaše mnenje... hvala

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
2.2.2010 22:02:08   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

rabim vaša mnejnja...

user posted image eno vprašanje.... glede na to, da ta mala kašlja in jo malo duši ko kašlja (vročine nima) a bi ve šle v petek na Roglo smučat do ponedeljka s tem, da bi v petek šli v bazene se kopat, v soboto pa naj bi šli malo smučat???user posted image  Zanima me vaše mnenje... hvala
ne

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
2.2.2010 22:04:47   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čer... spet...

kaj je muco, te spet meče....user posted image user posted image user posted image  Kako otroci, spijo????
ne bi bil jaz ,če ne bi mal ku*****je vklopiluser posted image . Otroci pa spijo ja,morjo zjutraj zgodaj pokonc tko da grejo ob pol osmih že pankatuser posted image . pa ti? tebe nič ne meče?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?