|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
3.2.2010 15:50:57   
madela
Arwenko,pri nas je pa tako,da če bi se odločila za nakup kužka,bi ta največja punca imela do živeli najslabši odnos,ker je že sedaj taka.Za njo je žival,kot igračka in če se ona odloči,da hoče crkljat,bo to tudi naredila,pa makar na silo. Tamaldva pa sta do živeli zelo nežna in rada bolj opazujeta.
Tako,da je tudi odvisno od otrokovega karatkterja. Kužki so pa čudoviti user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.2.2010 15:53:53   
Arwenko
Itak da je ful odvisno, zato pa bolj kot to jaz opazujem in poslušam starše kakšen odnos imajo, ali se zavedajo v kaj se spuščajo, itd. Če mi tu štima dam tudi familiji z majhnimi otroki, če imam občutek, da bo vse vredu. Zato pa nobenemu ne rečem ja ali ne, dokler ga ne spoznam v živo, to je meni ful pomembno in do zdaj me občutek še ni prevaral.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.2.2010 16:15:55   
madela
No,jaz samo mal debatiram tukaj,drugače pa si res ne bi upala kupovat kužka in se potem izkaže,da ga nikakor ne moremo imet user posted image

Držim pesti,da se kmalu najde kak kupec za tvoje kužke. So pa res pravi lepotci user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.2.2010 19:50:15   
gita10
sem vas samo hotela pozdravit - pa vidim, da že par ur ni bilo nobene gor. Jaz sem zbolela in se počutim katastrofalno ampak sem še vedno med živimi.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.2.2010 20:37:03   
Klemy82
Je kdo tu? Gita, kmalu se pozdravi. Jaz pa se pakiram, šibam nazaj v Lj za par dni, potem pa pridem nazaj v Savinjsko. grrr, mrzim to letanje okoli!!

Jst.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.2.2010 22:30:10   
Arwenko
Kje pa ste danes vsi user posted image

Če še pridete kaj pogledat uživajte in lahko noč!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.2.2010 22:43:56   
gita10
evo mene pridem vsake tiloko časa pa vidim, da je vse "mrtvo". Arwenko jutri ti pošljem upam,da bom lahko šla v službo, ker sedaj pa res nimam časa biti v bolniški. Sicer pa tako ali tako ponedeljek fraj pa si bom takrat odpočila.
Jaz vam tudi želim lahko noč!!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.2.2010 1:35:04   
Kerensa*
Jaz se pa sedaj počasi odpravljam v posteljo. Ne še spat, ker bom še na TV3 pogledala nanizanko "Pod lupo pravice". Spat bom šla torej okrog 02:30.

Najkasneje ob 06:30 pa spet pokonci, ker imam ob 07:30 sestanek v šoli, potem sledi nakup nekaterih kosov cunjic v Centru, nato pa nobenega predvidenega "opravka" (razen tega, da grem ob 15:30 po mladiča v vrtec) do 21:35, ko bo na A kanalu film "Jackass 2".

Mimogrede... danes je praznik "Create a vacuum day". user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.2.2010 5:27:39   
Colt
Brojutroooo user posted image A sem spet prvi,ne? Evo, men se zdi da po kakih dveh tednih, sem prvič spet skuhal kavico doma zase. En simpatičen komad za lažje zbujanje:

http://www.youtube.com/watch?v=lVrlc84AEZM

Gremo delat, by by user posted image user posted image    (ja vem vem, bye bye se napiše, hihi)

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.2.2010 7:58:29   
Anonimen
JUTROOOOuser posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.2.2010 8:04:16   
madela
Dobro jutro user posted image

Danes je zadnji dan,da končno najden nekaj,kar bi kupila,podarila možu za rojstni dan. Grem gledat zdaj tisti link,ker veraj zraven njega nisem mogla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.2.2010 8:25:54   
gita10
Jutro- se borim z zdravjem ampak na žalost v službi.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.2.2010 8:53:21   
Kerensa*
Dober dan (ampak tole je pa moja 1. user posted image ).

Sestanek v šoli naporen, vendar uspešen, zunaj je pa sicer bistveno topleje, kakor zadnje dni, vendar še vedno veliko premraz zame, zato sem se iz šole vrnila domov. Ne grem v Center z avtobusom, dokler ne bo res nujno. Tista dva kosa oblačil lahko počakata.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.2.2010 9:14:48   
Arwenko
Jutro user posted image

Jaz sem pa danes tako zaspala in gladko zamudila v službo user posted image
Eh, bo že nekako. Danes sem do večera v pogonu, moram v službi malo podaljšat, potem pa ob 19h še en sestanek, ki se zna zavlečt.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.2.2010 9:16:20   
Anonimen
jutro!
moja tamala pa ze pol ure spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je prehlajena. upam, da se je odlocila, da bo danes not prinesla nespanje za cel teden nazaj.....user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.2.2010 9:18:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Jaz sem pa danes tako zaspala in gladko zamudila v službo user posted image

Tudi pri meni je malo manjkalo, da bi zamudila sestanek. Spat sem šla ob 02:30 in do 04:00 sem se najmanj 3x zbudila, tako, da sem budilko ob 06:00 gladko ignorirala. Na srečo me je g. Mož klical ob 06:45, da sem vstala.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.2.2010 13:34:03   
Klemy82
Haaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllooooooooo? Kwazej, nam bo crknla tema al kwa?user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.2.2010 14:06:56   
Arwenko
Hello, se že jaz sprašujem, kje so danes vsi ostali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
4.2.2010 14:10:38   
Kerensa*
Očitno so vse polno zaposlene z... kdo bi vedel, s čim. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
4.2.2010 14:22:36   
madela
Dan user posted image

No jaz sem bila zaposlena z iskanjem darila za mojga,ker kak vikend paket trenutno odpade...naslednje tri vikende ali pa morda 2 ni prost user posted image
Imam pa vsaj idejo za valentinovo user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 4.2.2010 14:23:10 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
4.2.2010 14:26:48   
hektorina
Evo, jaz sem po tisti rahli "sorti" pljučnice zopet tipi topi! Če se spomnite, ko je bilo govora o iskanju službe in pisanju vlog za le te, sem pristavila svoj lonček in na željo "delodajalca" poslala še prošnjo v ang., ampak, ker barva las ni zastonj in moraš trdo delat, da upravičuješ sloves bionde, sem spisala vse v ang, le naslove rubrik sem pustila v slouser posted image . Pa je vseeno zaleglo in so me klicali. Saj službo imam. Dobro. Mislim delo kot tako. Plača pa vsak mesec manjša. Saj vem, da denar ni vse...je pa kar velik faktor. Sploh, če se začnemo sukat okrog tega, da me je tud malo strah za službo... No dost o meni. Res ste šlampe mRRhaste malo oz, kar zanemarile temo. Bejšte pisat hitro, da vidim kako ste!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
4.2.2010 14:30:07   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: madela

A podeliš to z nami, jaz je še nimam namreč...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
4.2.2010 14:32:24   
barika
Zatišje pred nevihto ...

...čakam večer, da pridet še muco in colt

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
4.2.2010 14:50:54   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: madela

A podeliš to z nami, jaz je še nimam namreč...

Ja no,to kar sem sedaj nameravala,kak vikend paket v katerih od term user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
4.2.2010 14:52:07   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

...čakam večer, da pridet še muco in colt

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ammmm,a sem kaj zamudila? A ju pogrešaš user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?