Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. mmmm. 
, sita sem vsega (beri službe - saj mi nič nočejo, še razvajajo me, ampak tako veliko delaaaa) in komaj čakam, da se mi začne porodniška... Gnezdenje me nič ne gane, nič nimam pripravljeno, nič zlikano,... grozotika. Drug teden grem še za en teden v bolnico v Celje s Saro - na odstanitev žrelnice. Revica je že pol leta prehlajena, smrči ko tak pravi dedec... V vrtcu je tri - štiri dni, potem pa doma. Me ful skrbi - me hormoni mečejo, se zna naredit, da se bom tam cmerila, moj
pa ne dobi dopusta za cel teden. Bomo videli.
Kako luštno je na svojem...
Imena pa še tudi nimamo izbranega. Sva hotela Tina, pa Nina, pa Maja.... Mislim, pa ne moreš verjeti, da so v bližnji okolici punce osnovnošolke z istim imenom in priimkom
Tako da zbiramo naprej.
. pa titi, to je pa telefon. mami kriva, ker skoz klepeta. hodit se ji pa ne da, ker ful sprinta po vseh4.
Ampak se je možek full potrdudu in mi je po 2 dneh rešil skoraj vse podatke. No tiste k jih najbolj nucam trenutno so rešeni
. Skoraj nič nismo spali. Pa še sedaj je bila čista koma in ne zaspat. Itak sem kot zombi.