netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Javljamo se iz bolnice. Včeraj dopoldne sva za vsak slučaj šle k zdravniku, ker ima vnete očke in zelo grdo kašlja, tudi vročino je imela. Tam jo pregledajo, ugotovijo da ima dihalno stisko (zdaj vem, na kaj točno je treba bit pozorn), zmerijo saturacijo - od 91 do 93 nekje. Poklicali rešilca, via bolnica, in zdaj sva tukaj, priklopljene na kisik in občasno inhalacije. Boga pikica moja mala Aja, pa sum na pljučnico ima, greva malo kasneje na slikanje. Groza, kaj mora otrok dat skozi. .. Prej sem ji mogla masko držat na ustih, ko je imela inhalacije, in je tako delala, se zvijala, drla, jaz pa sem ji hočeš nočeš mogla na silo držat roke in noge, da se ni mogla premikat in ji tisto masko gor držala.. Ona pa je jokala in brcala.. Eh..Srce se mi je paralo... Pa cel čas mi govori "mami grema" Ona bi šla domov Skratka, tukaj sva, priklopljene na kisik, in tukaj bova, dokler ga bo potrebovala. Lepo se imejte, se še kaj javim. ko so nama merili kisik ga je imel med 87 in 89...normalno je nekje od 95 do 100.....potem brez kisika spet je imel pa 96 nazadnje preden sva šla domov verjamem da je grozno, tilen je tud tulil, pol se je na kisik nekak navadu in tud ponoč lepo spal na hrbtu.... boščki so tako mali k sploh ne vedo da jim hočemo samo pomagat
|