Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 13:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
samojed?
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 13:38:46
|
|
|
|
ZARA
|
A že sam je?
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 13:40:46
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja samojed? hvala, hvala! sem šla sedaj prebrskat in ja, ta kjutkani kuža je samojed:)
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 14:58:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. mi je ful lušten tale beli kuža, ve katera kateri pasmi pripada? mladič samojeda. Luštna pasma, ga je imel moj brat.
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 16:57:08
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: J.L. mi je ful lušten tale beli kuža, ve katera kateri pasmi pripada? mladič samojeda. Luštna pasma, ga je imel moj brat. Lušten kuža...samo zahteva pa res veliiiiiiiko gibanja in nikakor ni za v stanovanje.
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 16:59:12
|
|
|
|
rija
|
pa ogromno nege, da nekak zgleda.
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 17:34:26
|
|
|
|
Čebel@
|
maltežan je isti medvedek,le da je manjši(mladička mislim)
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 19:11:42
|
|
|
|
mateyka
|
odrasli samojed zgleda bolj "ornk desc"
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 19:53:03
|
|
|
|
Čebel@
|
še slikica maležana
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 19:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana iiiiiiiiiiiiiiii. a kaj, ko nas ni nič doma, pa ne moremo imeti psa
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 20:02:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 20:18:18
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana ježeštana, kak je pa to luškano
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 9.2.2010 20:28:39
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa ogromno nege, da nekak zgleda. Pa lej, če po pravici povem, ni niti toliko veliko dela z kopanjem ali razčesavanjem. Sploh ne. Največji "problem" pri teh psih je neskončna energija. http://album.ringaraja.net/index.php?page=editimage&IDAlbum=15498
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 9.2.2010 20:41:26 >
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 9:04:17
|
|
|
|
timoteja
|
Evo, takšno maltežanko imamo tudi mi. Ko sem jo dobila, kajti to je bilo moje darilo za diplomo, je bila bejba stara pribl. 8 tednov, in je bila tak mičkena, sama ni mogla niti čez najnižjo stopnico, tak da smo jo nosili gor in dol. Danes je stara 7 let, prava frjola, scartana, da je kaj, prava zaspanka, res pa je, da je z njeno dlako kar veliko dela. Ampak hvala bogu, to rihta moj možek, ker jst nekak nimam potrpljenja za to.
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 12:41:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo še en medvedek, čisto nezahtevna dlaka, za v stanovanje
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 10.2.2010 12:43:15 >
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 12:51:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana ježeštana, kak je pa to luškano sam ku zraste vi vec tok luskano
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 12:57:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana ježeštana, kak je pa to luškano sam ku zraste vi vec tok luskano
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 13:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana ježeštana, kak je pa to luškano sam ku zraste vi vec tok luskano tole je, ker je maltežan. oni, zgornji samojed pa res ne
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 13:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še slikica maležana ježeštana, kak je pa to luškano sam ku zraste vi vec tok luskano Kaj da ne ... tole je naš Oto, star 5 let :
< Sporočilo je popravil Otika -- 10.2.2010 13:45:07 >
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 13:46:16
|
|
|
|
baguSka
|
ok, vas je izjema res je lep! ocitno nima nobenih tezav s kozo oz dlako.. poznam jih kar nekaj, ki imajo tezave in jim tud redna nega nic ne pomaga..
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 10.2.2010 13:48:16
|
|
|
|
baguSka
|
sicer pa roko na srce, s(m)o VSI bl cort ko s(m)o mladici...
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 11.2.2010 7:20:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa roko na srce, s(m)o VSI bl cort ko s(m)o mladici... no no, smo tudi izjeme
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 11.2.2010 7:46:13
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo še en medvedek, čisto nezahtevna dlaka, za v stanovanje Tega bi pa jaz mela, kakšna pasma pa je to. Je res pravi cukrček, pa ostane tak majhen?
|
|
|
|
|
RE: kaj je to za ene cuker pasme? 11.2.2010 10:56:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sončnica24, ta je že odrasel pes. Tehta 9kg pa je 'pravi dec' v svoji pasmi Poglej si malo tibetanske španjele. To je ta pasma. Čudovit karakter! Črni pa so sicer redki...
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)

mi je všeč (
30%)

ne vem (
5%)

nič posebnega (
27%)

ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!