Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in z njim poročanje teže za v tabelo. Danes zjutraj 67,0 kg, kar pomeni -0,9 kg v tem tednu in skupno -5,3 kg. Sem vesela, ampak res vesela, ker sem bila prepričana, da bom ta teden pisana z rdečimi številkami
Imama za sabo cel kup grehov - od čipsa in slanih prestic zvečer, pa toast z majonezo in sirom
pa piškoti kar tako mal za sprot v usta.... bolje da neham, me je kar groza. Se mi zdi, da ko enkrat začneš grešit, kar ne moreš nehat. Sem si včeraj rekla, zdaj pa dost in upam, da se mi bo uspelo ognit vseh prekrškov. Sem si rekla, še teh par tednov in viška kilogramčki bodo skopneli. Potem bom pa lahko kaj več pojedla. No, veliko več tudi ne, ampak drugače, ne tako strogo po urniku.
in se ful več dogaja kot med tednom, ko sva z Mihcem sama.

. Lačna sem ves čas kot volk, zaenkrat sicer grehov še ni bilo, ampak se kar bojim kaj bo.Vem pa da kom bo začela jesti ne bom mogla nehat
Dajte me malo brcnit v rit, pa malo skulirat. Sem pa že sita zelenjave, pa sadja vsak dan zjutraj, najbolj se mi lušta en sendvič z makovo štručko in poli salamo.
. Uh, si kr grešila
.
in jutri je nov dan! Aja, saj je konec ponedeljeka
za izgubljene gramčke!!! Cao
.
dajte mi povedat;ali lahko na skrobni dan jem testenine z tuno in zelenjavo???? Danes imam namrec skrobni dan..in ne vem kaj bi...
, in si nisem mogla pomagati sem pojedla snickers in rumovo ploščico