Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč HAHAHA, smo pa zabluzle s tole matematiko, no eni so za nekaj drugi za spet nekaj drugega, tko pač je ma pa raje psihologijo kot matemato+iko, v glavnem 23, še imam ustnega, pol v začetku marca pa izvem, tak da punce;pestke skupaj. stranka; adijo Dojenč, ja prfoksa matematike sem ... kaj morem, tud taki mormo živet jst sem se pred študijem odločala al bi študirala matematiko al psihologijo, tko da ... men je oboje všeč pa še jeziki V glavnem, upam, da ti rata tale matura! Valentinovo je pa men kr neki, tko da ne bomo mel nč srčkov pa daril pa tega ... Punce, ne se sekirat za mojo ravnateljco - enkrat se ji bo že vrnilo, jst pa upam, da mam sam še 2 mesca opravka z njo, pol pa nikol več. Sploh je pa zdej en teden POČITNIC!!!! joj, tele moje pikapoke za bolančke očitno nč ne zaležejo, ker berem, da ste še kar bolni in zbolevate ... v glavnem, jst res vsem želim, da bi bli zdravi! Zoja Miša, popravc iz matematike Pa pol s 5 popravla gajka, sam da si uspešno dobila vzorec urina ... nič, grem ... Rok bi že 157-ič danes gledal knjigo z avti
|