Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ALI
PRIČAKUJEMO:

Pozabila sem pa napisati, da je to moj 4.krog.
nimava časa,ker se dobesedno ne vidiva nič.
mogoče pa bosta najdla kaj časa kje in se bo lih takrat prijelo. NIč še ni izgubljeno.
sem postala prava odvisnica od seksa
Prejšnja leta sva se videla samo čez vikend (sem jaz bila v študentu) in še takrat ni bil seks vsak dan. Zdaj pa je kar šokiran da bi non stop
. No sej sem pa zdaj vse nadoknadila. No v Bostina jaz imam pa ravno obratno vprašanje in sicer ali je možno da nič ne prislončkamo zato ker je moj skoz nekaj bolan. Ima namreč takšno delo, da je malo zunaj, malo notri, pa spet zunaj na mrazu, tako da ga skoz nekaj matra. Sem mu pa tudi jaz kupila apikokompleks, samo mu je bljek, tako da ga poje tisto žličko samo takrat, ko se mu zdi da ga nekaj "kuha". Jaz moram pa zaenkrat potrkati razen dveh dni vročine lani decembra in zraven prehlada, sem HB kr vredu. Sam še vedno tuhtam kaj naj z njim naredim.
, tako da
ne pričakujem 3.3.2010. Datum je precej okvire, ker se mi je cikel precej zmešal zadnjih nekaj mesecev. Torej se to šteje kot moj 1. krog.