|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
16.2.2010 12:46:07   
blackcoffee
jaja martka.. za vsako metlo se najde palca.  user posted image
se pa nadejam, da še kaj lepega doživim v tem življenju. ampak zaj nimam cajta za tipe. se bom v svoje obveznosti vrgla.
poleti pa.. naj bo vroče!! user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.2.2010 12:47:11   
Anonimen
joj ful je lepa res!!! Ma sem se že kar odločla ... če se bom kdaj poročila, bo moja poročna obleka na ta način narejena ... samo enih 20 kg moram še shujšat do takrat user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
16.2.2010 12:47:50   
martka
sam cena je ... vrtoglava, kajne? še vedno pa pol manj kot draž saj so nori. mi pa še bolj ko kupimo. sem tole zaenkrat izbrala. a če najdem kje še kaj podobnega in ceneje, vsekakor kupim tisto. ja okus pa je res enak. tud mojemu je všeč. zato ni rekel-pozabi, ampak, ja ful dobra, pozanimaj se pa še, če še kdo počne kaj podobnega in ti naredi za manj denarja... itak!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
16.2.2010 12:49:06   
Anonimen
A si Aleksandro že povprašala po cenah?

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
16.2.2010 12:53:43   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: martka

aja, obleka je zadnja v galeriji slik. zelena. a naredila bo pšenično s kombinacijo rumene.

LOL ... imava pa isti okus user posted image

a pol boš dala 700€ za tole cunjo? user posted image
sorry... sicer fajn, da ti ni škoda tolk dnarja dat ven za takole zadevo. sam osebno sem malo skeptična, ker je pletenina in bog ve, kak bo to izgledalo po nekajkratnem pranju. četudi boš prala na roke.
kakorkoli. daj se pofotkaj ko jo boš imela na sebi in se nam pokaži. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.2.2010 12:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

aja, obleka je zadnja v galeriji slik. zelena. a naredila bo pšenično s kombinacijo rumene.

LOL ... imava pa isti okus user posted image

sorry... sicer fajn, da ti ni škoda tolk dnarja dat ven za takole zadevo. sam osebno sem malo skeptična, ker je pletenina in bog ve, kak bo to izgledalo po nekajkratnem pranju. četudi boš prala na roke.
kakorkoli. daj se pofotkaj ko jo boš imela na sebi in se nam pokaži. user posted image

Ja je svinjsko drago ja ... sam jaz sem mnenja, da če ti je nekaj res tako zelo všeč in če nisi ravno v situaciji, ko vsak € šteje, si pa lahko kaj pregrešnega vsake tolko privoščiš ... sploh ker tole ni zadeva, ki bi se jo nosilo kar tako, ampak je za bolj fensi poletne dogodke in če se ne širiš v širino in če za zadevo lepo skrbiš, jo imaš res dolgo lahko. A ni tako. Ko bom velika (beri: bom imela plačo) si bom vsake tolko tut jaz kaj privoščila ... če si dec lahko nabavi GSM za 400€, ni hudič, da si jaz nebi kupila kakih čevljev/oblekice/torbice za tolko user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
16.2.2010 13:38:17   
skorpika

hehe...jst tut ne bi nikol dala tok dnarja za eno coto, res ne...in tut še nikol si nisem kupila kej tako dragega...zadnji večji nakup je bil v G-STAR-ju, pa še to na razprodaji user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 682
16.2.2010 14:12:19   
martka
se strinjam z vsem kar ste napisale. vse. je ogromno, za tako pleteno cunjo. res je. preveč. je pa tudi res, da je neminljivo. in je tudi res, da bom s to fotko šla tudi drugam. to in kakšno od draž pletenin. in bomo videli. zagotovo so tudi pletilje, ki bodo to naredile za več kot pol manj. pač ne bo gor listka draž, aleksandra ilič ali tanja uvera. jaz bom pa kljub temu lepa. itak! seveda se bom pofotkala in se pokazala. imama še eno šiviljo v mislih, ki je tudi izjemno sposobna in dela vse kar si izmisliš.tako da... zadeva še ni zaključena. mogoče bom pa v njenem salonu ob pregledu njenih kreacij in idej pozabila na te pletene "cunje".
joj, kje je še junij!!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.2.2010 14:13:18   
martka
take stvari pa tako ne pereš sam. daš v čistilnico. plačaš ciščenje 3€ in še odgovorni so, če kaj zaje...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.2.2010 14:17:47   
martka
otika, si napisala... ko bom velika... ja, jaz vedno rečem, ko bom velika in bogata, bom ... in tud fotko svoje hiše imam nalepljeno na notranji strani kuhinjske omare in točno vem kako bo kaj izgledalo. moj je celo dal še naše avtomobile zraven. user posted image
torej imava cilj... bit veliki in bogati, a ne? user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.2.2010 14:20:13   
martka
kofi si napisala... poleti pa- naj bo vroče...

jaaa, naj že bo mal topleje, no. imam zelo rada sneg, res ga imam rada... sam ga imam tud hiter dost. čez počitnice še naj ostane pol pa baj baj...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.2.2010 2:03:29   
blackcoffee
...sem napisala ja, da naj bo poleti vroče. pa nisem imela tega v mislih dobesedno  ampak da bo vroče predvsem meni!! (da spoznam kakega žrebca!!) user posted image   hahaha.. našamartkamavčasihdolgolajtungo. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.2.2010 2:10:09 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.2.2010 2:08:35   
blackcoffee
evo.. malo prej sem mentorju pisala in mu poslala raziskovalni seminar, ki sem ga nardila pred tremi leti.. bi ga kar vključila v diplomsko nalogo in imam s tem tretino, če ne polovico diplome napravljene. upam, da mu bo tematika všeč in da bo nalogo sprejel. potem mi ostane samo teoretični del + izpiti seveda.
ajde babe.. pa ne da že vse spite? lol user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 688
17.2.2010 9:23:36   
martka
haha... kdoimadolgolajtungo....
če bi prebrala pol tud moj post do konca bi opazila preskok misli od vročega k toplemu vremenu.... nima veze... jaz sem te čist zastopla in tak tudi napisala, je pa res da tule velikokrat nekaj napišemo in ker se ne sliši ton izgovorjenega, se besede razumejo drugače, kot so mišljene. (drgač ti pa želim, da spoznaš žrebeta ki te bo grel tud ko bo mrzlo-to ne pomeni časovno kdaj,vedno pač)

tk da...
spala sem blazno slabo! z dragim sva debatirala do pol enih, pol jaz nisem zaspala do 2h, pol je gaja od 4h do 6h imela krizo spanja-se je trudila pa ni in ni šlo, potem pa je spala do 9h. greva zdaj jest. ajde

hahaha.. našamartkamavčasihdolgolajtungo. user posted image

< Sporočilo je popravil martka -- 17.2.2010 9:25:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 689
17.2.2010 11:45:08   
martka
aleksandra ilič ima ceno poletne oblekice med 320 in 480€! prideš tja, ti naredi model zate, če ti ni všeč, ga ni treba kupit

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.2.2010 13:56:34   
blackcoffee
haha... kdoimadolgolajtungo....
če bi prebrala pol tud moj post do konca bi opazila preskok misli od vročega k toplemu vremenu.... nima veze... jaz sem te čist zastopla in tak tudi napisala, je pa res da tule velikokrat nekaj napišemo in ker se ne sliši ton izgovorjenega, se besede razumejo drugače, kot so mišljene. (drgač ti pa želim, da spoznaš žrebeta ki te bo grel tud ko bo mrzlo-to ne pomeni časovno kdaj,vedno pač)
...

kofi si napisala... poleti pa- naj bo vroče...

pa res. sorry!

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.2.2010 14:02:59   
blackcoffee

aleksandra ilič ima ceno poletne oblekice med 320 in 480€! prideš tja, ti naredi model zate, če ti ni všeč, ga ni treba kupit

...vsaj to. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.2.2010 16:58:14   
Ana Luna
blackcoffee, user posted image user posted image user posted image jaši je ful všeč tvoja rdeča zverina iz avatarja! user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 693
17.2.2010 17:55:38   
blackcoffee
user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.2.2010 18:20:08   
blackcoffee
ja kaj babnce kje ste vse?!
v naslednjih nekaj tednih ne bom imela kaj dosti časa tukaj gor za viset in se kratkočasit.. me čaka gora dela. če je kaj nujnega mi javite na mail ali na zs, pokličite ali zakurite ogenj in mi pošljite dimne signale...karkoli, da česa pomembnega ne zamudim. user posted image
no.. koneckoncev pa saj vas bom prišla tu in tam pozdravit in oznanjat svoje napredovanje. kje pa zverina hodi? ta je čisto odpisala svoje decemberske sotrpinke..
jutr grem v Lj k mentorju menit se za diplomsko nalogo. raziskovalni seminar mi je potrdil. upam, da ne bo potrebnih dosti popravkov.

ajde.. zaenkrat še muvam tu okoli..

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 695
17.2.2010 19:16:35   
Anonimen
Tooo, Kavica ... vidiš. da bo ... diploma se ti kar sama od sebe piše ... oz. si jo ti, ko še vedela nisi, da bo to to user posted image .

No jaz sem jo pa danes oddala ... in upam, da bo čim manj popravkov, da bom lahko prihodnji mesec končno diplomirala.

No po tem, ko sem zadevo oddala sem šla pa malo v šoping, ker se je Neži zadnji mesec tako potegnila, da ji je vse prekratko ... zapravla sem 100€ in kupila 6 bodijev, 4 žabe, spodnji del trenirke, 3 majčke, kiklico, 2 pižami ... se mi zdi, da je to to ... a sem to veliko zapravila za ta nabor oblekic? Bemtiš, že tolko časa nisem cotic kupovala (al imamo sposojeno, al pa moja mami prinese), da sploh ne vem več, kje točno se cene gibljejo ...

Neposredna povezava do sporočila: 696
17.2.2010 22:10:02   
martka
pravzaprav si malo zapravila.... fino, da ste vse tako pridne. bravo!
tudi gaji je všeč rdeča zverinica od kavice, ja!

grem spat!
vam predlagam enako...
jutri je nov dan!
dijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.2.2010 13:36:21   
Ana Luna
otika, za moje pojme si kar veliko zapravila, sam je bil pa tudi nabor oblekic obsežen, tako da je cena verjetno temu primerna.
jaz sem pa včeraj za jašo v h&m kupila tri majice različnih barv z dolgimi rokavi in dala pičlih 12 eur. sicer pa imam srečo, da sva veliko oblačil dobila od jaševega bratrančka in (skoraj) vsa so še kot nova. lukova mamica je namreč veliko nakupovala (tudi v trgovinah, kamor sama ne bi zašla, ker se mi zdijo cene previsoke), tako ni vsega niti ponosil, zato pa jih zdaj z veseljem mi. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.2.2010 19:54:44   
Anonimen
Helow!
Ana Luna, saj jaz sem tut skor vse (razen pišamic) kupila v H&M-u ... si ne morem pomagat, ampak men imajo tolk kjut cunjice user posted image .
Za danes je imela Neža napovedan izlet na obalo in kopanje v Bernardinu z dedijem in babi ... no pa sem najprej cincala al naj grem zraven, al naj se doma končno malo naspim ... no pa sem raje šla malo na lepši na obalo in je bilo prav fletno (čeprav zaspana sem pa še vedno user posted image ) ... Neža še ni pozabila kaj je to bazen in velike količine vode in je ful uživala in kar vriskala ko je špricala okrog sebe ... se mi je pa pojavilo eno vprašanje ... namreč mi imamo oni rumeni obroč (Baby Float) in tamala se mi notri zdi malo omejena ... pa zdaj ne vem ... a je že dovolj velika za rokavček, ali bi si mogoče raje omislili kak plavalni jopič? Pojma nimam ... kaj boste ve naredile glede tega?

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
18.2.2010 20:56:37   
Ana Luna

Helow!
Ana Luna, saj jaz sem tut skor vse (razen pišamic) kupila v H&M-u ... si ne morem pomagat, ampak men imajo tolk kjut cunjice user posted image .
I Knooow ... pa za punčke majo še večjo izbiro, jaz se skoraj več zadržujem na 'roza oddelku', samo kaj, ko mi oblekice in krilca ne nucajo ... no ja, ti gledaš vozičke, jaz majhna krilca ... mogoče je pa čas za novega člana ... user posted image user posted image
Za danes je imela Neža napovedan izlet na obalo in kopanje v Bernardinu z dedijem in babi ... no pa sem najprej cincala al naj grem zraven, al naj se doma končno malo naspim ... no pa sem raje šla malo na lepši na obalo in je bilo prav fletno (čeprav zaspana sem pa še vedno user posted image ) ... Neža še ni pozabila kaj je to bazen in velike količine vode in je ful uživala in kar vriskala ko je špricala okrog sebe ... se mi je pa pojavilo eno vprašanje ... namreč mi imamo oni rumeni obroč (Baby Float) in tamala se mi notri zdi malo omejena ... pa zdaj ne vem ... a je že dovolj velika za rokavček, ali bi si mogoče raje omislili kak plavalni jopič? Pojma nimam ... kaj boste ve naredile glede tega?
Mi smo bili pred kratkim v vodnem parku in Jaša ni hotel imeti na sebi nič. Obroč ga je oviral. Kaj pa vem, do poletja bomo mogoče poskusili z rokavčki, če jih ne bo hotel, se bo pač naučil plavat brez njih. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.