|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbiranje zamaškov
18.2.2010 22:38:51   
Eko Vila
Sporočilo vsem zbirateljem plastičnih zamaškov za Anžeta
Za ves vaš trud in sredstva, ki ste jih vložili v zbiranje plastičnih zamaškov se vam Anže in cela družina Pratnemer najlepše zahvaljuje in sporoča, da je bila akcija uspešna nad vsemi možnimi pričakovanji.
Istočasno vam sporočamo, da se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov, konkretno za Anžeta, zaključila s torkom 15.12.2009.
Od tega dne dalje se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov nadaljevala v namen zbiranja sredstev za Mirka iz Maribora , ki se mu seseda hrbtenica. Organizacijo zbiranja in odvoza zamaškov bo prevzel gospod Milan Kavčnik iz Cerknice.
Za vse nadaljnje informacije se obračajte na njegovo kontaktno tel številko 031 856 923 ali na njegov elektronski naslov : smc.cerknica@kabelnet.net
Več o poteku Anžetove akcije boste zvedeli ob zaključni prireditvi z razstavo najdenih predmetov, ki so se nahajali v vrečah z zamaški in bo predvidoma v spomladanskih mesecih leta 2010.
Še enkrat najlepša hvala vsem s pozivom, naj se akcija ne prekine, ker nas humanitarnost in tudi skrb za okolje plemeniti.
Pratnemerjevi.

http://www.subjectx.net/index.htm#Akcija

_____________________________

Srečni trenutki štejejo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Nov predlog: 60 dni neprenosljivega dopust...
Vlada je sprejela predlog dopolnitve Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih, ki uvaja 60 dni neprenosljive...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?