Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in slučajno že rodila vmes

!
za vse vas, ki ste kje v bližini...
!Še vedno imam izcedke take kot med O, druča pa boleč križ, pa tudi jajčniki me špikajo, tak da res ne vem kaj bi to bilo!Ali Cb reagira na kak drug hormon, kaj pa v primeru PCO, kakšen je lahko rezultat?
je bil jasen minus, pa novedne navpiče črte, niti rahlo vidne, sedaj pa črta je, krepko vidna, ampak je tanka!
Je 100% in ne 99,9, kot testi. Če te res muči, pojdi na krvnega. Upam, da je to nosečnost in da je/bo vse v redu.
, koliko testov si že naredila ? Ne sekiraj se, naredi še en test, če bo isto poklči ginekologinjo, kolikor se spomnim je bila tudi pri meni bolj tanka črtica pri tazadnji nosečnosti, sicer se je res končala v osmem tednu , samo to nima veze , pa niti pomislila nisem da nisem noseča.
se naročaj h ginekologinji sploh če te jajčnik boli , jaz še vedno držm pest zate in mislim da je tako kot mora bit.
!!
....moj D dan je pa 1.3. - bomo videli kako bo
PRIČAKUJEMO: