3jeMi
|
no, pa dobro jutro!!! najprej vsem bolančkom in metuljcek family me skrbi... a ni rekla metuljcek, da je včeraj izvedela za izvide Anjinega blata?... samo, da ni kaj hujšega... bajdpotka... opolnoči sem se spomnila kje je naša hruška... itak... v Moravcih s Kali namakata ritki in upam, da uživata... IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ne, je bil že včeraj malo, danes jeblo pa bojde res opazno. tak marmornast je bil veš... ne vm kk naj opišem. skratka, če bi mel takrat vročino, je menda normalno... tk je pa ni mel. nimam pojma, ker marko je tih ko rit, pa nč ne vpraša!!! joj, tudi moj je tak... ej, kot, da ga bo kdo v rit ugriznil, če bo vprašal, še takrat ko pa kaj vpraša, pa vpraša tako glupost, da to ni res... zato pa malega vedno jaz vozim k P... flower... sorry samo mi je full hecno kaj ti je Lan ušpičil... ... ja, majuska, vi ste pa full na spidu... ... moj mož, ah, na žalost ne... pa sem bila kar pri volji za zabavat se... samo to je rekel, da bo začel delat seznam obiskov v primeru, če fašemo norice, in da bo pobiral vstopnino... ... zimska... neboglasnica... da preženeš glavobol...
|