Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ostale sošolce pa po imenih... Frfoks matematike se je drl: "Sašo, Jerneja, Novak, Petra, Kuhar, Sergej,..."
Se pa spomni, ko em prišla na faks in prvi dan, ko se itak še nismo poznali med sabo, profesor pokliče "Maja", jaz pa avtomatsko vprašam "Katera?", ker nas je vedno bilo več v razredu. Pa pravi: "A vas je več?" - js pa: "Ja, ne vem. "
No in sem bila za spremembo edina v skupini.
Pa se kar podpišem pod tvoj komentar
Tudi zelo dobri prijateljici, s katero sva bili v otroštvu in mladosti veliko skupaj, je tako ime in nama se je to vedno zdelo zabavno. V bistvu ne razumem, zakaj ljudje delajo cele študije in fame okoli imen, pa saj ime je samo ime (ajd ne rečem, če imaš neko res čudno ime), zaznamuje te v življenju marsikaj drugega, bolj pomembnega. Človek je lahko nekaj posebnega zaradi njega samega in definitivni ne zaradi imena. Vsaj po mojem mnenju.