Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 16:59:00
|
|
|
|
thaiss
|
imam nekaj...pošlji naslov
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 18:08:28
|
|
|
|
ajataja
|
če še rabiš kakšnega piši na zs jih imam kar nekaj skoraj čisto novih
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 18:56:03
|
|
|
|
zvesta
|
Oooo, punce, ve pa hitro odreagirate. Pri nas porabimo tega na tone. Mali je pujs in pol, zdaj smo pa še eno čuniko dobili. Vama pošljem ZS.
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 19:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej čestitke če še rabiš...javi ;)
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 20:32:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka najprej čestitke če še rabiš...javi ;) Čestitke tudi tebi. :) Sva v istem zosu. :)
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 25.2.2010 21:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka najprej čestitke če še rabiš...javi ;) Čestitke tudi tebi. :) Sva v istem zosu. :) ja sam mi imamo zos ponavad kr po majčki...ker slinčke pozabimo na polički javi če boš rabila ;)
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 2.3.2010 22:33:15
|
|
|
|
barika
|
Jaz imam fuuul slinčkov. moja dva jih ne znata uporabljat , pa če jih katera rabi, naj pove. meni se samo valjajo po predalih
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 2.3.2010 23:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz se imam nekaj slinckov v skatli,ce katera rabi.
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 3.3.2010 8:47:19
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz imam fuuul slinčkov. moja dva jih ne znata uporabljat , pa če jih katera rabi, naj pove. meni se samo valjajo po predalih barika, mi bi jih še imeli.... samo ti ne morem poslati ZS:..
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 3.3.2010 15:49:27
|
|
|
|
barika
|
Zvesta, imam tvoj naslov, če je še isti, kot pred dobre pol leta, ti pošljem okoli enajstega. lp
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 12.5.2010 14:48:31
|
|
|
|
jaba
|
Se javim za par sličkov če jih ima še katera odveč! Hvala!
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 12.5.2010 15:40:55
|
|
|
|
mateyka
|
imamo ene par slinčkov za podarit, če dobim naslov na zs, jih lahko pošljem
|
|
|
|
|
RE: Se kateri kje valjajo slinčki? 13.5.2010 19:49:20
|
|
|
|
andreja32
|
Tudi jaz imam mali bataljon še nerabljenih slinčkov,...če katera potrebuje naj me kontaktira na zs...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ime za puncko?maca83 RRSpola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?Ronja (
13%)

Vita (
27%)

Nika (
23%)

Zoja (
19%)

Zoya (
2%)

nic od tega (
16%)
Število vseh glasov: 145Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!