Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pri nas se najbolje obnse trip-trap. Prej smo imeli sposojenega nekega kao boljšega z mizico in vse, pa je trip trap veliko bolj priročen, pa tudi naša dosti raje sedi na njem. Pa zdaj že sama spleza gor in dol ... Ravno danes sem probala dat še našega skoraj 10-mesečnika not, pa mu je bilo všeč in je zelo lepo sedel.
), najbolj pa me moti to, da se Nik samo malo odrine od mize in se že skoraj prevrne. Zadnjič bi mi kmalu odletel, me je skoraj kap.
V trip-trapu pa lahko motovili in se odriva kolikor želi, pa se ne bo prevrnil.
če bereš pomen in ne dobesedno, potem veš, da je mišljeno, "če bi imeli denar za vse možne najbolj fensi stvari". pa nimamo za vse. imamo druge prioritete trenutno. in antilop čist funkcionira s svojo mizico, ki jo natakneš gor. sicer ga uporablja redko, ker hoče sedet na "velikem" stolu, ampak hej, drugače je stol čisto OK
Imaš pa prav, Antilop ima mizico in če ga uporabljaš z njo vred, se ti pa res ne more prevrnit.