metuljcek321
|
Živjo, lepotice! Kako kaj? Današnje vreme je blo pa res moreče, a ne? Tuga od tuge. Princeska je šla po dolgem času (doma od prejšnjega četrtka) med vrtičkarje, uživala, se igrala, smejala, uživala, družila, res kulsko. Sabo je vzela malo punčko z lasmi iz volne, ki ji je zjutraj nadela ime LOLA (le od kod ji to? mogoče je kakšen namig dobila tukajle: KLIKNI ... cel dan je ponavljala in jo trogala sabo, si jo pritiskala ob sebe ter zraven momljala: "Moja, moja" ... štorija se je nadaljevala tudi doma ... dobila jo je pa včeraj - frendica iz Francije (spoznali sva se na tečaju angleščine davnega 1996 v Cambridge-u in šva še vedno v stikih, super punca!) je poslala paket za malečko, ki je prispel yesterday. Nekaj sladkarij, jopica, majčka in punčka ... za vel. noč pa jaz šibam nazaj slo- paket za njena dva sončka, Benjamina & Amelie Drugače pa so se v vrtcu pogovarjali o družini & smo morali prinest fotkico familije - zihr so uživali. Aja, pa 11. 3. je fotografiranje razredov ... bo zabavno, se mi zdi. Baje naj bi naredili 2 sliki - resno in veselo ... me prav zanima, kako bodo animirali celotno skupinico muckov Moja študentka je imela danes prva 2 nastopa, odrezala se je krasno, sem prav ponosna nanjo. Nadaljujeva v ponedeljek, ko bo imela še 2, grande finale pa v četrtek. In to bo to. Marička, kar leti čas. ... zdaj pa mal prebrat, kako ste se imele ve in julijčki ...