Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.naša dva eno imata,pa se ves čas cufata zanjo,pa še ta se je polomila.
sem pa gledala Lidlovo reklamo,imajo pa od ponedeljka cel kup akcij,npr.lesene sestavljanke,ki so trenutno prinas najbolj zanimive
, ampak se tolažim, da je bolje, da ne greva še zdaj, da se mi ne naleže še kaj hujšega. Bom videla kakšno bo stanje. Špelin@ zakaj ni priporočljivo spiranje ušes? Pa hvala za nasvet, bom definitivno vztrajala na drugačnih metodah, kot da se držim nasveta dežurnega zdr. kot pijanc plota. Sem mu la hvaležna za pregled in dobro zdravljenje.
lahko noč.
.Danes smo super spali,ker je dobil manj alergeno mleko.Bomo videli sedaj,če je mogoče vzrok v temu.Da ga je zvijalo po prejšnjem mleku.Zadnjič ga 14 dni tudi povohal ni,pa smo spali kot hrčki,potem pa se je spet zvijal,ko je začel piti mleko.Pa včeraj se ni nič praskal.Saj ni nujno,da je alergija,lahko da mu samo ne paše.