netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ažbrjldldldlddlsfksfklsgjsdkgkjlhfkjg ok sam da se spiham.. povejte a je res treba otroku, če gre za dve minuti na obisk, poturit kos kruha na debelo namazan s pašteto in zraven čokolado, ne da bi vprašal, če nima mama slučajno pripravljene sadne malice?? najboljš da cel dan je paštete, meso, kruh, kekse, čokolado... pa najboljš, da je 3 minute po zajtrku, pa 5 minut pred kosilom!!! pe tudi, če stokrat odkima, da ni lačen, pa tudi, če direkt pobegne od hrane, neeee treba je tisočkrat ga poklicat in mu basat v usta kot da je podhranjen... pa takoj ko pride, 2 pudinga dat iz hladilnika, da bo bogi lačni otrok jedel, ker mama mu tak nič ne da.. pa tudi če stopedtesettisočkrat poveš, da ne maraš da se mu da cel obrok brez vprašanja in to vedno mastn za kozlat, nep... naslednjič spet dobi... in na en košček kruha gresta dva sira za namazat!!!! dva!!! najboljš tri. matr mi kuha ej... nima smisla, pač ga ne bom dol vozla.... ker je dol sistem zbasat 5000 kalorij in največ svinjarije v tistih 3 minutah... jao no, pa nisem panična in mu ne odrekam, ampak a je res treba otroku takoj ko ga izza ovinka vidiš, prinesit čokolado in ga silit silit silit s hrano??? tole mi je takooooo znano in ko je čas za kosilo, sedimo za mizo pri tašči in pride mimo s taveliko čokolado.....in pol se čudi zakaj moj otroc nič ne jejo, in pol se jim posmehuje, da bosta vedno mala....in take bolane...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|