Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in sarar kako kaj ? kakšn je počutje?
. no. čestitke za tikerček, je lep
in pa seveda zdavo in veselo pupiko !!!!!
pa še vedno ni, ampak sem ziher, da nisem noseča, ker bi drugače že moral biti plusek. Tako da- naj čimprej priteče, da gremo v novi krog
uglavnem - jst bi na tvojem mestu poslušala g in vsekakor naredila še kakšen testek ta teden, če ne bo + pa še naslednji teden. enim pokaže zelo pozno...
ma če smo 4 šle to zagovarjat. In moramo imeti pripravljena vprašanja, kaj nismo v knjigi razumele. In lepo sprašujemo, potam pa je začel on nas ful spraševati. Pa seveda nismo poreveč vedele. Potem pa je nekaj vprašal, pa se jaz trudim, pa delam kozo iz sebe, one tri pa nič. Moj odgovor je bil približno dober in če bi se one malo potrudile, bi naredile. Potem pa je samo rekle, to so osnove pridite čez en teden še enkrat. Drugače pa nisem preveč jezna. Bolj si želim izpit v petek narediti
PRIČAKUJEMO: