Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Imena - uf bodo še borbe! Prvič sva naredila seznam imen, ki so nama obema všeč, no moj si je potem nekaj dni pred porodom premislil in izbral drugo ime. Moj problem je v tem, da mi nobeno ime ni nekaj ful posebno všeč, če mi je že pa je že "zasedeno"... Vidim, da si ga ti že izbrala!!!!
Kje si pa nabavljala te modrčke?
. Ampak bo že! Po vsej verjetnosti bom pol iskala službo kje drugje...
. Mi smo ga že izbrali Jaka bo. Tudi pogovarjamo se že tako, da ga kličemo po imenu in ne več doječek.
imen, in sva zvedela da bo punčka, zato bodo ta imena aktualna čez cca 2 leti
. Od vseh predlaganih sta bila mojemu
zares všeč le dve imeni (aja, vsa imena ki so imela manj kot 5 črk sem morala takoj odstranit s seznama - pa tudi sicer so nama načeloma všeč daljša in bolj klasična imena) in sem si "izborila" lepšega: Valentina bo!
ni hotel pokazat obrazka in mednožja..
(prva nos.). Ravno danes sem imela laboratorij: ponovno odvzem krvi za toxoplazmozo in test glukoze...ju3 pa še do ginekologinje po rezultate
, baje pa pričakujemo
Sva pa potem z G na morfologiji preverili in baje drži.
je vse ok, 22. 3. imam test glukoze, potem pa moram v 28. tednu na inekcijo, sem namreč Rh-.
prevladovale na celi črti
pa montira lučke v najino novo kuhinjo/dnevno/jedilnico... sem njegov asistent tako da šibam:)
tokrat sem bila z pregledom zelo zadovoljna, predvsem pa zato, ker ni bilo tiste ta tečne sestre
.