Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
....pa da bo vse kot mora biti, pa saj bo!

pa še nimamo. Bom pa kasneje kaj dodala, obljubim.
, kaj bo šele potem, ko bomo že na porodniški
.
- saj vem, da sem ena lenoba, ampak ko takole gledam sonček skozi okno celo dopoldne mi je pa kar malo hudo, ko pridem domov je pa itak že skoraj konec dneva...
. Včasih komaj čakam, da bom končno doma, včasih mi pa kar paše bit v službi. Zaenkrat nisem zarad nosečnosti imela še nobenih problemov.
. Čimprej novo srečanje julijk! :) Vas je bilo veliko? Sicer pa si bom pogledala slikico, ko pridem iz službe.
. Zgleda tko čudno, kot ene bradavice. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja, pa me je danes g. pogledal in mi to razložil. Jaz imam sicer kompresijske samostoječe nogavice, ki sem jih v prejšnjih nosečnostih uporabljala,zdaj jih pa nisem in jih bo treba spet mal gor nataknit. Kupila sem jih pa kar v tisti zeliščni lekarni v city parku.