ona
|
Ojla! Se vidi,da se mi ne mudi z izpiti,imam šele v sredini aprila 2 naenkrat,tako,da ni take sile ONOUR,ne bi še k meni prišla malo spucat,a? Se hecam....če vam po pravici povem jaz nikoli ne delam neke generalke,vse sproti spucam,da se mi ne preveč nabira. včasih sem tudi jaz na pomlad začela vse bolj intenzivno pucat,ma sem ugotovila,da je brezveze in tisti čas raje preživim z otroci...bo že počakalo pucanje SNEG.ma bogi vi,no!Kar ne neha pri vas z boleznimi,je skoz nekaj... MUCKA,te prav vidim kako je pestro pri vas Mi smo včeraj spet lenarili...no vsi razen mene,ker jaz sem si cel dan neke zapiske pisala,zvečer pa je mojega dragega prijelo,da bi jedel čevapčiče in je prav smešen...jih je šel iskat v Koper v Eden,tja kjer smo že enkrat jedli in je super hrana!! Sem mu prav rekla,da se mu pa da dol v Koper it...in je res šel! Smo se potem tako nažrli,da se še zdej slabo počutim oz. me peče vest,ker se kar malo držim pri hrani in potem se grem tako nabasat...mah,samo enkrat se živi,kajne? Če prav pomislim,skoz pazim kaj jem,življenje pa gre....včasih si pa lahko kaj več privoščimo,kajne? Ok,bodi dovolj za danes...se preberemo še kaj!
|