Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... povrh vsega sem pa še izvedela, da bo imel en sošolec celo žlahto pa še polno kolegov povabljenih ... bemu boga, jaz sem pa taku sanjala o prazni predavalnici
. Sem si kupila preveč drag kolo in ugotovila naslednji mesec da sem zanosila in torej je počival zdaj cca.2 leti in 2 dni nazaj smo šli kupovat sedežek in ugotovili da po vsej verjetnosti ne gre na moje kolo in tudi ne od mojega, ker pač imamo gorca in z vso amortizacijo zraven. Tako da bo treba še ful enih dodatkov kupit da bo to šlo gor al pa en net tolk dobr biciku nabavt
. No čelado pas mo mu vseeno kupili in super zgleda v njej. Se je napri malo pritoževal, potem pa se je zadovolno gledal v ogledalo, sploh potem ko smo mu dal še očala gor
z
vred.
)... samo vseeno... včasih me prime, da bi se spet zakopala v eno strokovno temo in glodala do onemoglosti...
... malo heca
.
. Pa fajn ga zažurite pol.