Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
zdravi. Kilce bodo že šle dol, če bomo to hotele
... ah sej bo.. še malo pa bodo naši črvički zunaj in bomo najsrečnejše ko jih bomo stiskale k sebi!
vred!!!
! Prav lepo se je vidu obrazek, rokice, nogice, trebušček...ma vse no! Pikica je težka 720g (24t 3d) in baje da ima za to starost vse mere idealne! Ob porodu pa naj bi bila težka 3500g!
!
, še eno za vas. Jah, jst spet NE spim, s tem, da sem dans že ob 4h vstala, ker res nisem mogla več "ždet" v postli in čakat, kdaj bo normalna ura za vstat
,
, ko pomislim, da se počutim odlično pa se mi kljub temu ne da biti v službi in razmišljam samo o tem, kako bi jaz dopoldneve rajši izkoristila za dolge sprehode in podobno - ve bi verjetno veliko rajši delale kot ležale.
zdaj pa še bolj komaj čakam na ta pregled.. pa je še tak daleč da joj!
!
....sej zato pa še imamo čas da se kaj priučimo....samo vem, da gledat je vedno boljše kot pol sam delat:):)