Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ko je prišla tudi že 23 ali 24 dan, sem si jo začela pač meriti bolj zgodaj - torej sem jih kar nekaj porabila za brezveze. Sam sej pravim, včeraj je pa že bila rahla črtica, tako da očitno se mi je zdaj cikel spremenil spet na 28 dni. Temparaturo pa si merim ja, sicer kakšen dan pozabim, ampak načeloma sem še kar pridna. In se mi giblje skoz približno enako - razen mogoče 0.1 odstopanja. Bomo videli kaj bo zdaj ko bi naj bila O.
delati sem skoz samo to mislila, tako da mi je moj potem že sam rekel, da zdaj pa ali neham s tem, ker drugače bova imela problem. In v bistvu dokler me ni na to opozoril sploh nisem sama pri sebi opazila, da je kaj drugače - potem mi je dal pa za misliti, in od takrat je super fino kot je bilo vedno prej.
končno poslovila, tak oda gremo v akcijo.
Čeprav mam vseeno točen prihod. No, razen če me preseneti prej. Z zamudo skoraj težko.
čeprav sem vesela da je dobil službo
. Pri nas v Ljubljani je nebo čisto črno, tako da bo verjetno kar veliko deževalo. Zelo primerno vreme za
se nam obeta.
za lep dan.