Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Verjetno zato, ker me je največ in o tem precej govorim user posted image jaz sem to razumela, da si v živo preudarna, mirna, se ne izpostavljaš... imam prav mojcek? še to, tiste ki ste me spoznale v živo... sej v bistvu samo ene par... sem to kar sem na forumu? ja, maš prav. pa pokažeš, ko si ved,a pa ko si slabe volje - skratka, bi te ocenila tukaj enako. umpa - ne, ti si pa v živo noro bolj zadržana, človek je presenečen, kako se nazaj držiš. saj daješ pripombe tu in tam, ampak mimiko, gibanje - bi pa človek pričakoval osebo, ki ful gestikulira, pa na naših srečanjih nisi... Ma o Umpi ni vredno sploh zgubljat besed Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi ure in ure čvekala po telefonu in še vedno imela kej za povedat. Ta mala te zna spravit v dobro voljo, ko si žalosten in te kdaj pa kdaj spravit ob živce. Ona je moja ljubimka, je prva moja jutranja misel in zadnja pred spanjem. Zdej imava krizo, ker imam pokvarjen telefon, ampak čaki čaki, april je pred vrati, pa simobil ponuja 201 minuto zastonj čveka v druga omrežja , pa še dobro, da so SMS zastonj, pismo sej ni čudno, da mi je šel telfon falit! T.V.T.T.T.B