Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa INIGO, men je blo rečeno, da mleko normalno. zdej, če vidiš, da res ima težave še večje po mleko, potem verjetno boljš mal manj, drugače pa ni nobene specifične diete več. pač manj začinjeno, nemastno itd logika, ampak mleko pa normalno. ko je mel luka hudo drisko in bruhanje, sva tudi mleko ukinila, pa je dr. rekla, da ni potrebe. kar mu paše (če seveda ni hujše) meni je včeri rekla, da naj mlečno zamenjam s to humano 9 - lino, mleko na flašo, vse pač iz tega... pa ni slabega okusa, jaz sem dala še čokolino notri zvečer in je normlano spila. od ostalega pa samo actimel, ki ima preverjeno probiotike in pa navaden, polnomasten jogurt. navadno mleko rajši ne. pri nas imajo humano 9 v lekarni, fizično sem kupila, uno HN25 pa ne - mogoče pa še obstaja v mullerju, vem pa ne zagotovo. vso ostalo hrano normalno, samo malo manj sadja naj je oz pač japke, banane, kompoti ok, ostalo južno sadje pa omejit. aja - pa v čaj suhe borovnice! če pa nč sploh noče jest... fehta me pa za mlečne izdelke. pa mu cvikam dat, da nebi še poslabšala zadeve. kr ko je še bruhal... je blo edino kar mu je ostal v želodčku, so ble bobi palčke pa kak keks. to je da je sploh kj pojedel... pa dase ne bomo pogovarjale sam o dreku .. ma naš piružlek zdj modo, da me kliče po imenu... pa me ne kliče Metka, ampak Meti... ti vragec mali... zraven se pa tak sladko smeji
|