Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem si že včer mal načekirala tele outlete, je pa tud v centru Firenc ena trgvoina, ki ima meni ful dobre obleke, pa je nam najbližja v Zagrebu-se že ful veselim.
Trenutno razturava Jakovo sobo
Sta pa malčka dobila konkretne znake... A. ima po bušijo piko pri pikici... kot kurjo polt, drugje ne, L. ima pa povsod malo prikic in v pregibih črtice. Sta vidno brez energije, mali spi, A. bo pa tudi kmalu pres risankami. Malo sta topla oba... Bomo videli kako se bo odvijalo naprej...
na fasaderja. Lani januarja so začeli delat, pa še kr ni končano. Kadarkoli smo kej zatežili, je reku 'sej je sam še balkon za nardit'. Ja ljubi bofg, pol ga pa dej ane. Sem včeri klicala in je danes 'preverjal' če dežuje. No...kljub temu, da sem rekla, da imajo še kej druzga za pospravit, kar lahko delajo kljub dežju, jih ni.
.