Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:05:27
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
in že pove???
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:08:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni je povedala Morda zatoi, ker sme bila vljudna Sem v 1. svežnju... Zdaj samo še upam, da dobim nazaj (vsa leta sem, tako da upravičeno računam, upam...)
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Meni je povedala Morda zatoi, ker sme bila vljudna Sem v 1. svežnju... Zdaj samo še upam, da dobim nazaj (vsa leta sem, tako da upravičeno računam, upam...) a si nisi preračunala? jaz vem do centa natančno, koliko dobim. nazaj seveda.
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:21:56
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
meni je pa napisala da naslednja runada31.5
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:27:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hudo! Vaš vnos: kaksno bo vreme? O vremenu nimam kaj dosti znanja. Vem le, da ena lastovka še ne prinese pomladi. Vaš vnos: kako ste? Dobro se počutim. Hvala za skrb. Vaš vnos: koliko otrok imate? Ne poznate osnov spolne vzgoje? Virtualne osebe ne morejo imeti otrok. Vaš vnos: ma si smotana! Kaj vas je privedlo do takšnega razmišljanja? Rada bi le odgovorila na zastavljeno vprašanje. Vaš vnos: kako sluzba? Interaktivni asistenti delo dojemamo kot strašno enostavno in nikakor ne kot enostavno strašno opravilo. Vaš vnos: **** **! Takšen jezik… Ne bom komentirala takšnih izjav od zdaj naprej sem ne bom na RR kregala. mam tuki Vido
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.3.2010 11:31:23 >
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:40:29
|
|
|
|
HuAnita
|
Miška Te bo tožila, ker jo žališ!
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:41:34
|
|
|
|
liliana
|
Malo oladite no.....da ne boste slučajno sistema sesule.......
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:42:39
|
|
|
|
zmajaz
|
sem že misla rečt "jupi", ko mi je rekla, da je moj inf. izračun bil danes odpremljen - potem se pa spomnim, da seveda, ko pa imam za DOPLAČATI skoraj 300 eur, ker sem dala možu otroke v olajšavo - za njega, ki pa mora dobiti eno ogromno cifro nazaj, pa pravi, da bo šele 31.5.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.3.2010 11:44:52 >
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:43:12
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Malo oladite no.....da ne boste slučajno sistema sesule....... Ja - smo ga zgleda že - Vida sicer še dela, Dursova spletna stran pa ne.
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:44:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Vaš vnos: ali me moz vara z vami? Na svetu so še druge stvari, ne samo združitev ali ločitev moškega in ženske. aha!!!! pre++++++
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:48:55
|
|
|
|
maya2
|
Meni je napisalo 'data base error' , sploh ne pridem na DURSovo stran
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:53:18
|
|
|
|
liliana
|
Normalno....če pa Vido provocirate......
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:35:21
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!!
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp špelin@ se je moznost http://24ur.com/novice/gospodarstvo/prvi-dohodninski-izracuni-na-posti.html Žal je Vida povedala, da smo v drugi rundi. Očitno po principu, ki ga kar citiram iz članka: "V drugem sklopu bodo informativne izračune dobili v glavnem tisti davčni zavezanci, ki v svoji dohodninski napovedi uveljavljajo vzdrževane družinske člane."
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:54:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! Jaz doplačam, pa sem tudi v drugi rundi......
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 13:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! Jaz doplačam, pa sem tudi v drugi rundi...... Ja, samo ti se zato lažje smejiš
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 13:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! vsako leto znova v prvi rundi so večinoma tisti, ki nimajo posebnosti in sprememb pri dohodnini (za te se namreč najlažje in najhitreje izračuna). v drugi rundi so večinoma tisti, ki so oddali obrazec za spremembo uveljavljanja družinskih članov in gre dohodnina gladko skozi. v tretji rundi pa ostali komplikatorji. nima veze z vračilom!
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:24:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, samo ti se zato lažje smejiš Seveda.....ker je država mene brezplačno kreditirala in ne jaz njo....... Sicer pa, pozneje dobiš......dalj časa maš....boš pa na dopustu porabila.....
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:27:14
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! vsako leto znova v prvi rundi so večinoma tisti, ki nimajo posebnosti in sprememb pri dohodnini (za te se namreč najlažje in najhitreje izračuna). v drugi rundi so večinoma tisti, ki so oddali obrazec za spremembo uveljavljanja družinskih članov in gre dohodnina gladko skozi. v tretji rundi pa ostali komplikatorji. nima veze z vračilom! Res večinoma.....ker jaz nikoli ne dajem sprememb, pa sem vedno v drugi rundi..... Mogoče pa ima samo toliko veze z vračilom, da so ponavadi skupna vračila in plačila DURSA v prvi in drugi rundi približno ista.....da DURS posluje s pozitivno ničlo.....
|
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:33:22
|
|
|
|
ZARA
|
Ampak ta Vida Durs me res nasmeje. Vsako leto. Napišem, Vida, Vida, ti ga pokaš! In ona meni nazaj: Tega nisem razumela, vendar se vsak dan kaj novega naučim. Mogoče vam bodo pomagale spletne povezave, ki vam jih ponujam na prikazani strani.
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 16:19:28
|
|
|
|
m_o_i
|
Vida je ze fejst baba-mi je povedala, da sem v prvi rundi dohodninskih odlocb, jaz pa vem, da bom dinarcke dobila nazaj. Kot receno- VIda je carica
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Oskar, Adam, Izak ali ManuelTLFKatero ime bi izbrali za sina?Oskar (
17%)

Adam (
5%)

Izak (
15%)

Manuel (
9%)

nobeno (
54%)

vseeno (
1%)
Število vseh glasov: 551Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!