Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, in in v soboto eno malo izcedka na stranišču, v bistvu res minimalno, sem začela pričakovat
. Zato se tudi tukaj malo manj javljam ker upam da je vse bila psiha in bo sedaj končno ratalo. Sem imela ravno O in sva bila pridan bol tako tako. Sva pa ravno na 13dan in mogoče pa bo.
je bila spet na obisku, pa je že mimo, tako, da s polno paro v nov krog. Glede hiške pa zvem do konca tega tedna. Na 1. banki so nas zavrnili, zdaj imamo malo boljše pogoje na eni drugi. JE pa zdaj še moja mama zraven stopla in bo vzela z nama kredit, da bo lažje. Komaj čakam, da bo to za nami, ker mi živci delajo 100/h.
to se mi čudno zdi, ker apetit a imam.Sem pa bila pohvaljena da sem idealna nosečnica ki se redim po knjigi-ha-ha-ha, na kocu me bo pa razgnalo da bom za dve nosečnici.
, tak da je čisto možno da dobiva najlepše darilo od miklavža