Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je sicer Rok zjutraj kar dolgo spal, je šele ob 8:30 vstal (zaspal je okrog 20:30 zvečer), ampak je ponoči vmes bil kakšno uro buden (oz. ni mogel zaspati nazaj). Upam, da nam uspe počakat s spanjem kar do večera, saj 3 ure ni več dolgo...
Jih je v svojo šajtrgo nabiral in prevažal okrog, pa potem sva jih v gozd peljala, da bi tam ostali, pa si je premislil, jih spet naložil in peljal nazaj na dvorišče, na koncu pa vse na verando znosil...
Jaz bom še preležanine fasala, se samo po kavču pred TVjem prekladam, moj pa ene kable od fršterkarije za omarami napeljuje...
. Upam, le, da ste jo preživeli tako lepo, kot mi. Ob ljudeh, ki vam nekaj pomenijo
in
za prvi delovni dan tega tedna vas že čaka!
preživela vsak v svojem vogalu, vsak za svojim računalnikom, občasno jaz na kavču pred TV in pokrita s kovtrom...
Kaj naj rečem, če je mulček doma, nam živce kravžlja, če ga pa ni, je pa ena sama žalost...
Ah...
Sem pozabila tamaladva vpisat. Zdaj dobi moj nazaj slabih 90€
, mi jo je sodelavka prinesla.
, pa sva očitno vseeno v istem davčnem razredu).