|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 3 tedne po porodu...
5.5.2010 13:24:37   
kakadoo
Dj dj vija vaja mal se umir user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 3 tedne po porodu...
10.5.2010 13:13:45   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Pa punce res je pazite se, sploh po porodu, ni to tako zdravo, kar takoj na telovadbo in s polno paro delat na tem, da gredo kile dol. Pa kje najdete čas za aktivno telovadbo, jaz takrat še za kuhanje nisem imela časa, ko sem prišla iz P. Pa niti volje nisem imela, ker sem bila čisto zmozgana od nespanja in od dojenja. Tudi jaz pravim 9 mesecev gor in 9 mesecev dol. Jaz sem po pordu še vedno pridobivala kilograme, ker eni pravijo, kako jih izgubiš z dojenjem pa ni res.


Pupika jaz sem z dojenjem izgubila precelj kilogramov, ne pomeni pa da ješ vse kar pride in nato upaš, da boš dojil in še shujšal user posted image

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: 3 tedne po porodu...
11.5.2010 10:11:56   
pupika
corfu jaz sem se zelo pazila kaj jem, ko sem dojila, sem jedla samo kuhano hrano, nič pečenega in ocrvtega, res sem tisti čas jedla samo zdravo hrano in samo začinjeno z soljo, vegete takrat tudi par mesecev sploh probala nisem, pa ogromno vode sem spila in nisem šla dol kar z dojenjem, ko pa sem nehala dojit, pa so šle tudi kile dol. Res pa je da sem v času dojenja malo več jedla ker sem pazila da imam mleko, ko pa sem nehala dojit, pa sem tudi obroke zmanjšala, sem se pa držala, da sem imela vsaj 5 obrokov.

Tak, da če bi pa jedla tako kot če ne bi dojila in npr. 2-3 obroke, bi se pa verjetno ob dojenju posušila, to pa čisto verjamem, če ješ normalno, kot da ne bi dojil in ne bi bil noseč, potem hujšaš.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?